• slider01.jpg
  • slider02.jpg

2023 Opuzen

 

Dragi prijatelji rukometa na pijesku,

Pišem Vam u ime Organizacijskog odbora 2. Memorijalnog turnira rukometa na pijesku "Stipe Vuletić" i pozivam Vas na sljedeće izdanje koje će se održati od 18.-20.8.2023. na Opuzenskom ušću.

Ovaj turnir je malo drugačiji i za nas ima posebno značenje, jer je u znak sjećanja na našeg prijatelja i kolegu rukometaša na pijesku Stipu Vuletića koji je preminuo prošle godine. U spomen na njega imamo i individualnu nagradu za najboljeg vratara koja se zove "TO ASU!", prema njegovoj omiljenoj uzrečici.

2. Memorijalni turnir u rukometu na pijesku "Stipe Vuletić" održat će se od 18. do 20. kolovoza 2023. godine na Opuzenskom ušću u Opuzenu, Hrvatska.

Ekipe možete prijaviti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Kotizacija za seniore iznosi 100 €, dok je za mlađe dobne kategorije besplatna. Prijave će biti otvorene do 10. kolovoza 2023. u 23:59.

Mlađe dobne kategorije su sljedeće:

2008 i mlađi
2010 i mlađi
2012 i mlađi.
Za više informacija o smještaju, prijevozu, prehrani itd. slobodno nas kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Nadam se da se uskoro vidimo na Opuzenskom ušću.

Srdačan pozdrav.
OO 2. Memorijalni turnir u rukometu na pijesku "Stipe Vuletić"

akrpzagreb logoPoštovani članovi AKRP Zagreb,

pozivamo Vas na redovnu skupštinu AKRP Zagreb koja će se održati u četvrtak 23.2.2023. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, zgrada Matematičkog odsjeka, Bijenička cesta 30, dvorana 001, s početkom u 18:00 sati.


Prijedlog dnevnog reda Skupštine:
1. Izbor radnih tijela Skupštine (verifikacijska komisija, zapisničar, ovjerovitelji zapisnika)
2. Prihvaćanje dnevnog reda
3. Izvješće verifikacijske komisije
4.  Izmjene Statuta AKRP Zagreb

5. Izvješće tijela AKRP ZAGREB (Predsjedništvo, Nadzorni odbor, Stegovna komisija, Tajnik)
6. Izvještaj trenera ekipa
7. Plan i raspored turnira u nadolazećoj sezoni
8. Razno.

Ukoliko imate prijedloga za uvrštenje točaka u dnevni red, molim Vas da nam se obratite putem e-pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Nakon Skupštine pozivamo Vas na druženje uz zakusku.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem e-pošte najkasnije do 20.2.2023.

Sportski pozdrav,
Predsjedništvo AKRP Zagreb

2022 Grupe  opuzen 2022 2

 

Prijave za I. Memorijalni turnir rukometa na pijesku su završene te s ponosom možemo reći kako će na prvom izdanju turnira sudjelovati ukupno 22 ekipe u svim dobnim uzrastima. Posebno hvala svim ekipama na odazivu. 

Također, u svrhu promocije rukometa na pijesku, Organizator turnira će održati i pokazne treninge, na kojima će se sudionici moći upoznati s pravilima i probati elemente rukometa na pijesku prije samog turnira.

Trening 2006. godištu održat će izbornik juniorske i kadetske reprezentacije rukometa na pijesku Stjepan Babić, trenutni svjetski prvak (2004. godište), bivši europski prvak (2002. godište) te osvajač 4. mjesta na Europskom prvenstvu U16 (YAC 2006)

Trening seniorima održat će Mladen Paradžik, izbornik seniorske reprezentacije, aktualnih svjetskih prvaka u rukometu na pijesku.

Trening 2008. i 2010. godištu održat će Fran Cvjetičanin i Luka Glavendekić, juniorski reprezentativci i svjetski prvaci (YAC 2004) u rukometu na pijesku.

Trening 2012. godištu održat će Mladen Paradžik i Mario Močilac, izbornik i pomoćni trener seniorske reprezentacije, svjetski prvaci i pobjednici Svjetskih igara.

Raspored za subotu i nedjelju možete pogledati u nastavku teksta ili preuzeti OVDJE.

2022 Memorijalni turnir Stipe Vuletic no logo

 

Dragi prijatelji rukometa na pijesku,

Prošle smo godine na ušću Neretve u sklopu projekta promocije rukometa na pijesku započeli jednu novu priču u Dolini rukometa. Kao što i sami znate, održan je turnir na koji se prijavio značajan broj lokalnih ekipa i na tome vam svima od srca zahvaljujemo. Nadamo se kako ste se i vi zabavili, prepoznali ljepotu sporta i da vam je turnir ostao u lijepom sjećanju.
U međuvremenu nas je, nažalost, napustio jedan divan čovjek, uvijek nasmijan, pozitivan i spreman pomoći. Dugogodišnji član našeg kluba, Opuzenac, naš dragi Stipe Vuletić. Turnir rukometa na pijesku koji će se održati ove godine od 20.-21.8.22.  na Opuzenskom ušću nosi njegovo ime i nadamo se kako je to samo prvi u nizu turnira koji će, vjerujem, iz godine u godinu dolaziti na sve višu razinu.
Stoga vas pozivamo da se i ove godine prijavite na turnir, da se igramo, zabavimo i odamo počast Stipi. Molim vas da interes iskažete najkasnije  do 17.8. kako bismo sve stigli organizirati.
Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.
Nadam se da se opet vidimo na Ušću.
 
Kotizacija je besplatna, a prijaviti se možete putem e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

2021 07 31 Promocija RNP 1300x1300

 

Rukomet na pijesku za sve: od amatera do budućih olimpijaca

Izvrsna vijest stigla je iz Međunarodne rukometne federacije početkom srpnja, gdje je potvrđeno kako će rukomet na pijesku kao pokazni sport biti dijelom idućih Olimpijskih igara u Parizu 2024.

 

S obzirom na očiglednu olimpijsku budućnost ovog atraktivnog sporta, Rukometna akademija Dejan Krtolica iz Slavonskog Broda, zajedno s pjeskaškim partnerom Akademskim klubom rukometa na pijesku Zagreb odlučila je pokrenuti školu/promociju rukometa na pijesku diljem Hrvatske, organizacijom turnira za mlađe dobne skupine te seniore. Cilj samog projekta je uključivanje što većeg broja mladih sportaša i upoznavanje s posebnostima rukometa na pijesku.

Tako se početkom lipnja u Slavonskom Brodu održao prvi od predviđenih 5 turnira u rukometu na pijesku, pri čemu je sudjelovalo 200-ak polaznika i igrača, od kojih se većina po prvi put susrela s rukometom na pijesku. Nakon izvrsnog početka projekta, mnoštva opzitivnih iskustava i upoznavanja Slavonije s čarima sporta, na red dolaze i turniri koji će se održati na sljedećim lokacijama:

Zadar (plaža Kolovare)- 14.-15.8.2021. Lokalni organizator- RK Zadar 1954

Zagreb (SRC Jarun)- 21.-22.8.2021. Lokalni organizator - AKRP Zagreb

Opuzen (Opuzensko ušće) -28.-29.8.2021. Lokalni organizatori - RK Dalmatinka, URV Neretvanski gusari, RK Metković Mehanika

Pula (Banjole)- 4.-5.9.2021. Lokalni organizator: Udruga zdravog življenja

 

Vrijedi napomenuti kako su svi zainteresirani dobrodošli, sudjelovanje na turnirima je besplatno, a registraciju za pojedini turnir moguće je poslati putem adrese e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije 3 dana prije početka pojedinog turnira. Prije odigravanja samog turnira polaznicima će biti objašnjena pravila rukometa na pijesku.

Za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti i putem mobitela (095 8136-286-Mladen).

 

Pravila rukometa na pijesku ukratko:
2015 rukomet na pijesku pravila

 

2015 rukomet na pijesku pravila2

 Photocredit: kolektiff images / Jozo Čabraja / Uroš Hočevar

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net