croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

handball in1

 

Naša proslavljena rukometašica i reprezentativka, Maida Arslanagić, u suradnji s Akademskim klubom rukometa na pijesku Zagreb, održala je pokazni trening s djecom koje okuplja u okviru programa Handball In. Radi se o hvalevrijednoj inicijativi te prvom rukometnom programu za djecu s poteškoćama u razvoju. Ovom prigodom, u sklopu međunarodnog turnira Jarun kup, djeca su imala priliku zaigrati i rukomet na pijesku, te na taj način i službeno otvoriti turnir. Sudeći po reakcijama mališana, smatramo kako ćemo se još susretati na pješčanim terenima. Pred kraj treninga i 90-minutnog druženja, svim sudionicima dodijeljene su medalje.

Socijalna inkluzija jedno je od bitnih i gorućih tema unutar Europske unije. Stoga mi je iznimno drago da postoje programi poput handball in, pri čemu se pruža mogućnost bavljenjem i promicanjem sporta svim zainteresiranim.Također, u sklopu raspisanih natječaja za razvoj lokalnog sporta, Ministarstvo turizma i sporta dalo nam je priliku da kroz rukomet na pijesku promičemo zajedničke vrijednosti i omogućimo svim zainteresiranima da se oprobaju u ovom atraktivnom i dinamičnom sportu, promičući pritom zdrav način življenja. Stoga nam je iznimno drago da se djeci svidjelo na pijesku te se nadam kako će se suradnja nastaviti i dalje.- izjavio je Stjepan Babić, koordinator mlađih dobnih uzrasta AKRP Zagreb.

Raspored pronađite u rubrici Raspored na poveznici.

2020 Volonteri hrv2

 

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb, najuspješniji europski klub rukometa na pijesku, organizira 13. izdanje tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira na pijesku - Jarun kup. Turnir će se održati u Zagrebu od 30.4.-3.5.2020. Očekujemo sudjelovanje oko 80 ekipa te preko 700 igrača iz 15 zemalja sudjelovati na najvećem regionalnom turniru u rukometu na pijesku. Stoga nam je potrebna Vaša pomoć. Ako volite sport, druženje i upoznavanje novih ljudi, pošaljite nam e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) i pridružite nam se! Neki od zadataka volontera bit će: vođenje statistike, vođenje zapisnika, čuvanje vremena.Upravljanje sudom, info pult, suradnja s ekipama (atache).
Opaske: volonterima izvan Zagreba osiguravamo smještaj, hranu na terenima i sportsku opremu (prijevoz o vlastitom trošku) turnir će se održati bez obzira na vremenske uvjete!- Za sva pitanja kontaktirajte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Sandra Čičić-koordinatorica)
Pokažite nam svoje vještine i postanite dio naše Ljetne priče.

Cicic SandraDragi prijatelji rukometa na pijesku,

Pred nama je 13. izdanje Jarun kupa, jednog od najvećih europskih turnira u rukometu na pijesku, koji će se održati od 30.4. do 3.5.2020. I od ovog turnira očekujemo da bude izvanredan događaj na kojem će sudjelovati ekipe i službene osobe iz mnogih europskih zemalja.

Brojke s prošlogodišnjeg turnira (82 ekipe u svim kategorijama, više od 700 sudionika iz 14 zemalja, 40 volontera koji su pomogli u organizaciji i održavanju turnira, zajedno sa službenim osobama i članovima Organizacijskog odbora) potvrđuju da Jarun kup stalno raste, a naš je cilj da ga svake godine još malo unaprijedimo.

Tereni na kojima se održava Jarun kup nalaze se u sklopu ŠRC Jarun, a na njima se 2017. godine održalo i Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Na raspolaganju su nam četiri terena, koji nam omogućavaju odigravanje više od 200 utakmica tijekom turnira.

I ove godine planiramo povećati broj EBT bodova, kako bismo ostali u 5 najboljih europskih turnira. Prošle godine osigurali smo 440 EBT bodova, a ove godine vjerujemo da će ih biti još više.

Nadam se da prepoznajete naš trud u pogledu popularizacije ovog sporta i da se vidimo uskoro na otvorenju outdoor EBT sezone, kako bismo se zabavili i gledateljima mogli prikazati najljepši sport na svijetu (na Jarunu, putem internetskog prijenosa ili putem emitiranja na nacionalnoj televiziji).

Stoga, u ime Organizacijskog odbora Jarun kupa i Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, pozivam sve sudionike tj. sve sudce, delegate, igrače, predstavnike ekipa, osoblje i volontere da budu dio naše ljetne priče već krajem travnja.

Veselimo se vašem dolasku!

Partneri 2020

Sponzori 2020

Media partner

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net