croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

stumpfe i dietersCAIPIranhas neće biti jedini njemački predstavnici na Jarun kupu 2018 :-) Kao i one, dvojica sudaca - Jesper Stumpfe i Bjarne Deiters odlučili su doći na Jarun kup prvi put! Razgovarali smo s dečkima početkom godine pa nismo mogli odoljeti da ih ne pitamo da li im je Jarun kup bio na listi novogodišnjih odluka – pročitajte što su nam odgovorili:-)

caipirahnas logoDo sada smo predstavili nekoliko ekipa koje su već bile u Zagrebu, a ovaj put imamo ekipu koja se prvi put pridružuje našoj jarunskoj obitelji – želimo toplu dobrodošlicu CAIPIranhas iz Njemačke koje će sudjelovati u ženskoj seniorskoj konkurenciji. U nastavku pročitajte zašto im je trebalo toliko dugo da se prijave na Jarun kup i kako voditeljica njihove ekipe - Elisabeth Sumperl, objašnjava ime ekipe:

pyrki logoProšli put smo vam predstavili Göteborg BHC koji prenosi svoje pijeskaško znanje i na osobe sa invaliditetom, pa i ovaj put ostajemo na temi populariziranja našeg omiljenog sporta – pozdravljamo žensku ekipu Pyrki Poznan iz Poljske, koje su aktivno uključene u razvoj i dvoranskog rukometa i rukometa na pijesku među djecom i mladima. Kako je sve počelo i kako uspijevaju kombinirati oba sporta, saznajte u razgovoru sa voditeljicom ekipe, Karolinom Peda.

goteborg bhc niby logoNastavljamo istim tempom! Vrijeme je da otkrijemo glavnu senzaciju ovogodišnjeg Jarun kupa – sjednite prije nego nastavite čitati ☺ Göteborg BHC priprema pravu švedsku invaziju krajem travnja. Najavili su sudjelovanje u četiri kategorije: juniori u muškoj i ženskoj konkurenciji te seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji. Vjerujte nam, stvarno morate pročitati razgovor sa trenerom Göteborg BHC-a, Tonyem Carlssonom. Saznat ćete kako je najstariji švedski klub rukometa na pijesku prevladava vremenske (ne)prilike i što za njih znači biti ˝otvoren prema svemu˝ (obećajemo, ugodno ćete se iznenaditi).

beachqueensKrajnje je vrijeme da promijenimo kategoriju i predstavimo jednu žensku seniorsku ekipu koja sudjeluje na ovogodišnjem Jarun kupu. Izgleda da momci iz BHV Wasserschloss neće biti jedini predstavnici Švicarske na turniru. ☺ Pripremite se za Beachqueens! Ako želite znati zašto ponovno dolaze, koji su njihovi ciljevi u 2018. godini te što su postigle do sada, u nastavku slobodno pročitajte kratki intervju sa njihovom voditeljicom ekipe, Giulianom Crippa ☺

JarunCup Results

Media partner 2018

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net