croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

bhc wasserschloss logoJoš jedan sudionik u muškoj seniorskoj konkurenciji je BHV Wasserschloss, naši stari prijatelji iz Švicarske koji redovito dolaze na turnir i Zagreb im je postao kao drugi dom. Ako vas zanima zašto se stalno vraćaju u Zagreb i koja su njihova očekivanja na ovogodišnjem turniru, u daljnjem tekstu možete pročitati izjavu njihovog trenera i aktivnog delegata rukometa na pijesku, Marca Bodmera:

hei beachhandball logoNastavljamo sa predstavljanjem sudionika Jarun kupa 2018! Ostajemo u istoj konkurenciji – muški seniori. Ali, ovaj put imamo zagonetku za vas – da li su igrači HEI Beachandballiz Danske isti igrači koji su na prošlom Jarunu osvojili srebrnu medalju? Pronaći ćete odgovor u nižem intervjuu sa aktivnim igračem HEI Martinom Vilstrup ☺

beach stars logoOstalo je još mjesec dana do 11. izdanja Jarun kupa. Vrijeme je da počnemo sa predstavljanjem sudionika. Prvi na redu su Beach Stars iz Mađarske, dvostruki europsku klupski prvaci koji će pokušati osvojiti EBT bodove u muškoj seniorskoj konkurenciji. Ako ste se ikad zapitali zašto se zovu baš Beach Stars ili kakvi su im planovi za nadolazeću pjeskašku sezonu, odgovore možete pronaći dalje u tekstu :-)

Jedanaesto izdanje međunarodnog turnira Jarun kup 2018. obara novi rekord. Uz to što je najveći i najmasovniji turnir rukometa na pijesku u Hrvatskoj (ali i šire), ovogodišnje izdanje turnira ugostit će sudionike iz 13 različitih europskih država. Toplo pozdravljamo sudionike iz svih zemalja. Također, želimo napomenuti kako je još samo jedno mjesto u muškoj seniorskoj konkurenciji ostalo slobodno, s obzirom da je legendarna hrvatska ekipa, Klub rukometa na pijesku Sokol, nedavno rezervirala svoje mjesto na turniru, a prije nekoliko trenutaka turniru se pridružila i najbolja ruska ekipa SKKM Ekaterinodar, što ovogodišnje izdanje turnira čini iznimno kvalitetnim.

U ženskom dijelu natjecanja pozdravljamo i registraciju te ponovni povratak švicarske ekipe Olympia 2020. Nadamo se kako će se sve ekipe zabaviti, postići sjajne rezultate i istinski uživati u ovom festivalu rukometa na pijesku.

Zahvaljujemo još jednom svim ekipama što su odlučile postati dijelom naše ljetne priče. Vidimo se uskoro

Rok za ranu registraciju ekipa za nadolazeći turnir rukometa na pijesku Jarun kup je iza nas, a u nastavku donosimo listu prijavljenih ekipa:

Najviše ekipa prijavilo se u muškoj seniorskoj konkurenciji, tako da je još tri mjesta ostalo upražnjeno:

JarunCup Results

Media partner 2018

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net