• jarunkup.jpg

Proljeće dolazi, Jarun dolazi pa i s njima suci! Ajmo se malo upoznati - pročitajte intervju s našim prijateljicama iz Poljske - Anom Gawel i Editom Jaworskom. Djevojke će nas posjetiti već drugi put (skoro pa treći kao što ćete saznati iz članka) i bile su tako ljubazne da su nam dale još jedan intervju (prvi je dostupan ovdje) - pročitajte kakav je bio razlog da su opet postale dio naše ljetne priče i što preporučuju svima prije putovanja u Zagreb;)

Voliš sport? Imaš slobodnog vremena i htio bi upoznati atmosferu i pravila rukometa na pijesku? Ništa lakše, postani volonter na desetom izdanju Jarun kupa, najmasovnijeg turnira rukometa na pijesku u Hrvatskoj. Vidimo se na Jarunu!

Antonio D'Ovidio – predstavnik ekipe Cus Cassino Gaeta '84 (Italija), su-organizator EBT Finals 2017 te organizator EBT turnira Calise Cup 2017. Drugim riječima, čovjek-orkestra. Zamolili smo Antonija da nam u „par riječi” odgovori na nekoliko pitanja. Kao što možete vidjeti na primjeru našeg intervjua, „par riječi” u taljanskoj i hrvatskoj kulturi znači nešto malo drukčije;) O drugim kulturnim razlikama te o tome na kojim turnirima možete sresti naše taljanske prijatelje pročitate u nastavku članka. fb_img_1488983170801

Budući da je velika zainteresiranost za Jarun cup 2017, ove smo godine odlučili zatražiti i pomoć volontera. Sigurni smo da će volonteri turnir učiniti još uspješnijim, a isto tako, sigurni smo da ćemo im svi mi omogućiti da (još više) zavole rukomet na pijesku!

11096565_1586581241605341_2095456146602364122_o
Jako cijenimo što su odlučili izdvojiti svoje vrijeme i biti dio naše ljetne priče pa smo ih zamolili da nam kažu nešto o sebi.
Prvi na redu je Krešo :)

Danas ćemo vam predstaviti još dvoje naših volontera. Dominiku će Jarun Cup 2017 biti njegov prvi volonterski projekt, a i prvi će se puta susreti s rukometom na pijesku! Potrudit ćemo se mu ostane u jako lijepom sjećanju :) Magdalena već se susrela s rukometom na pijesku, ali nikad nije bila na nekom turniru, što se da i naslutiti, jer ne spominje i kišu ;)

Megi i Dominik, jako nam je drago što ste dio naše ljetne priče!
Evo što nam su Dominik i Megi rekli o sebi:

Nastavljamo s vrlo kratkim predstavljanjem naših volontera, a veselimo se početku turnira i intenzivnijem druženju i upoznavanju s njima :) Danas ćemo vam predstaviti Anteu i Ružicu, djevojke koje su prošle godine i same sudjelovale na Jarun kupu! Pogledajte što nam su Antea i njezina prošlogodišnja suigračica Ružica rekle o sebi :)

antea i ruzica

Danas vam predstavljamo još jednog volontera. Koji do sljedeće godine na Jarun kupu možda bude i u nekoj drugoj funkciji... ;)

Već smo u jednom od prethodnih najava spomenuli našu volonterku Anu. Evo sad prilike i da ju malo pobliže upoznate

ana ivekovic

altPredstavili smo već taljansku mušku ekipu, došlo je vrijeme da upoznate i predstavnice ljepšeg spola iz Poljske. Dame i gospodo, pred Vama je BHT Pyrki Poznan - prošlogodišnje sudionice Ivanić Grad Opena, EBT Finals u Grčkoj te najuspješnija ženska momčad u Poljskoj. Upoznajte malo cure, saznajte zašto se vraćaju u lijepu našu te kakav imaju plan za nadolazeću sezonu:

altPošto smo već predstavili Taljane i Poljakinje, mislimo da bi sad bilo pravedno predstaviti neku hrvatsku ekipu :) Pročitajte kako je napredovala tijekom 5 godina najbrojnija ekipa (6 prijavljenih momčadi!) na ovogodišnjem Jarun kupu:

alt

Dragi svi, pripremili smo za vas poseban intervju :) Naime, susrela su se dva stara prijatelja i malo popričala o rukometu na pijesku. Mladen Paradžik je isprobao svoje novinarske vještine i pitao svima poznatog delegata Marka Bodmera za Švicarski rukomet na pijesku te generalno za razvoj ovog sporta. Provjerite kakve promjene predlaže Marco Bodmer te što misli o budućnosti našeg omiljenog sporta:

Danas vam ukratko predstavljamo još jednu volonterku. Čini se da nam je ovdje ekipa s Europskih sveučilišnih igara... :)

Mi ćemo stvarno imati velikih izazova tijekom turnira! Još jedan od naših volontera, kojih je sad već pristojan broj, odabrao je baš nas da mu budemo prvi volonterski projekt! Danijele, nadamo se da ćemo ti na najbolji mogući način otvoriti vrata volonterskog svijeta! Ukratko vam predstavljamo Danijela:

Ukratko vam predstavljamo još dva volontera! Marijan ima već dosta iskustva u volontiranju i sretni smo što se možemo i mi upisati na njegovu listu volonterskih projekata. Isto se tako nadamo da će se Fran, zahvaljujući našem turniru, vratiti rukometu na pijesku :) Nadamo se da ćemo biti i Marijanu i Franu, pri vrhu najdražih volonterskih iskustava :)

Naša volonterka Mia se čini vrlo uzbuđena oko nadolazećeg turnira (kao i mi, uostalom). Pročitajte kako nam se predstavila :)

Popis volontera izgleda da nema kraja :) Među načim dragim volonterima na ovogodišnjem Jarunu našla se i Magdalena:

Evo i naše sljedeće volonterke! Izgleda da će naš popis volontera biti pravi dokaz Girls' power:)

Prvi put u povijesti Jarun Kupa, imamo tu čast predstaviti jedan tim iz Danske, a to je HShop. Iskoristili smo ovu priliku da porazgovaramo s voditeljem ovog tima, gospodinom Christianom Kohlerom.

altProšli put smo predstavili našeg novog sudionika Jarun kupa 2017, sad je došlo vrijeme da malo upoznate našeg starog dobrog prijatelja - klub KRP Dubrava. Provjerite koliko su puta dečki i cure iz Dubrave sudjelovali na našem turniru, koje im je bilo najuspješnije izdanje te koji turnir, generalno, im je najdraži:)

altBudući da se ni jedan od naših turnira ne bi mogao održati bez podrške sponzora, drago nam je predstaviti firmu koja nas već godinama, reklo bi se tradicionalno, podržava u organizaciji Jarun kupa. Neki od vas sigurno već znaju AWT International, no nije naodmet da se još jednom pohvalimo proizvodima Naturel koje i ove godine možete osvojiti u nagradnim igrama, tijekom turnira ili dobiti na njihovom štandu u ponedjeljak, 1.05! Dolje su navedena dva od gomile Naturel proizvoda koje ćete sigurno sresti tijekom turnira.

U ime Organizacijskog odbora turnira rukometa na pijesku Jarun kup, pozivam Vas na sudjelovanje u desetom izdanju ovog tradicionalnog turnira. Turnir je svake godine pomalo napredovao te je prošlogodišnje izdanje brojalo 74 ekipe u svim konkurencijama. Ove godine plan je i dalje nastaviti raditi na popularizaciji rukometa na pijesku te se nadamo da ćete i ove godine biti dijelom naše ljetne priče. Srdačan pozdrav i nadam se da se vidimo u periodu od 28.4-1.5.2017.  Mladen Paradžik, član Org. odbora. Službenu pozivnicu turnira možete pogledati OVDJE

Sponzori 2017

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net