• jarunkup.jpg
 1. Utakmice će se u SENIORSKOJ kategoriji igrati 2 puta po 10 minuta.
 2. Sustav natjecanja određuje se po isteku roka za prijavu.
 3. U svim utakmicama, u slučaju rezultata 1:1 u setovima, igra se shoot-out. U prvoj seriji puca se po 5 shoot-outa, a ako je rezultat još uvijek izjednačen, kreće se s pucanjem shoot-outa jedan za jedan.
 4. Za pobjedu se dobiva 2 boda, a za poraz se ne dobivaju bodovi.
 5. U slučaju nedolaska ekipe na utakmicu, istoj se oduzima 1 bod.
 6. U slučaju jednakog broja bodova, prvi kriterij je međusobni susret, a ukoliko se zatvorio krug, kriteriji su redom: set razlika, gol razlika, te veći broj postignutih golova. Ako i tad ekipe budu jednake, odluka o ekipi koja ide dalje donijet će se izvlačenjem.
 7. Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije. Molimo, obvezu plaćanja kotizacija podmiriti u zadanom roku.
 8. Također molimo TOČNOST na svakoj utakmici, kako se ne bi kasnilo u rasporedu. Očekujemo brzu izmjenu ekipa na terenu, a ekipa treba biti na okupu i zagrijana barem 5 minuta prije početka utakmice.
 9. Za pojedinu ekipu može nastupiti maksimalno 10 igrača na turniru. Na svakoj utakmici ekipa smije imati prijavljeno 10 igrača.
 1. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama)  rođeni 1998. godine i kasnije. Ostale kategorije natjecanja u mlađim dobnim skupinama su 2000. i mlađi , 2002. i mlađi, 2004. i mlađi te 2006 i mlađi.
  Učesnici juniorskog dijela turnira moraju ponijeti neku osobnu ispravu kojom dokazuju svoju dob.
 2. Utakmice će se u juniorskoj kategoriji igrati 2 puta po 7 minuta.
 3. Sustav natjecanja odredit će se po isteku roka prijava.
 4. U slučaju rezultata 1:1 u setovima, igrat će se na zlatni gol. Ekipa koja prva zabije gol pobjeđuje s rezultatom 2:1.
 5. Za pobjedu se dobiva 2 boda, a za poraz se ne dobivaju bodovi.
 6. U slučaju nedolaska ekipe na utakmicu, istoj se oduzima 1 bod.
 7. U slučaju jednakog broja bodova, prvi kriterij je međusobni susret, a ukoliko se zatvorio krug, kriteriji su redom: set razlika, gol razlika, te veći broj postignutih golova. Ako i tad ekipe budu jednake, odluka o ekipi koja ide dalje donijet će se izvlačenjem.
 8. Molimo sve ekipe da dođu na svoju prvu utakmicu barem 30 minuta ranije. Molimo, obvezu plaćanja kotizacija podmiriti u zadanom i propisanom  roku.
 9. Također molimo TOČNOST na svakoj utakmici, kako se ne bi kasnilo u rasporedu. Očekujemo brzu izmjenu ekipa na terenu, a ekipa treba biti na okupu i zagrijana barem 5 minuta prije početka utakmice.

Sponzori 2016

Media 2016

Clubbing partner 2016

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net