• jarunkup.jpg

ehf_bh

Nijedan turnir ne može se organizirati bez neophodne opreme. Jarun kup 2016 odvijat će se u isto vrijeme na tri terena, pa će od nas zahtijevati veliki organizacijski napor posebno s tehničke strane.

Organizaciju Jarun kupa 2016 i ove godine podržava tvrtka AWT international d.o.o.

U nastavku donosimo intervju sa sudionicama ovogodišnjeg izdanja Jarun kupa. Cure, dobrodošle!!!

1. Bok cure!  Za početak nam se predstavite i recite nam par osnovnih informacija o sebi!

I: Irena Anđušić, 31 god., Master profesor  fizičkog odgoja, diplomirani trener rukometa, živim i radim u Novom Sadu. Rukometni sam sudac na 1.ligi Srbije i EHF sudac u rukometu na pijesku. Imam svoj ugostiteljski objekt koji ćete posjetiti kada dođete u Srbiju J

A: Anja Pantić, 27 godina, živim i radim u Novom Sadu. Što se tiče karijere kao rukometnog suca, samo bih ponovila ono što je Irena već rekla. Radim pri Gradskom rukometnom savezu i Rukometnom savezu Vojvodine.

altU nastavku možete pogledati popis dosad prijavljenih ekipa na Jarun kup. Još je malo mjesta ostalo, stoga požurite ukoliko ove godine želite biti dijelom naše ljetne priče:

Nagradna igra kojoj je cilj bio pronaći ime maskoti turnira rukometa na pijesku Jarun kup, završena je istekom roka za prijavu imena (29.2.16.). Organizacijski odbor Jarun kupa imao je tešku zadaću odabrati najbolje ime među 12 pristiglih kandidata te su na kraju članovi Odbora ovako glasovali:

Sponzori 2016

Clubbing partner 2016

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net