• jarunkup.jpg

Nismo mi jedini koji ove godine slave svoju divnu brojku postojanja – svoju 20. obljetnicu ima i radio Student.radio student logo

Poštovani sudionici Jarun kupa 2016,

kako  23.4.2016. u 24:00 ističe rok za prijave ekipa u svim konkurencijama, najavljujemo da će se izvlačenje skupina i najava sustava natjecanja u svim konkurencijama održati u nedjelju 24.4.2016. u 18 sati u Beach baru na Jarunu (obala Velikog jezera, pored igrališta za rukomet na pijesku).
Molimo da na izvlačenje dođe barem jedan predstavnik hrvatske ekipe, a za naše drage prijatelje van Zagreba te iz inozemstva ćemo probati organizirati izravan prijenos izvlačenja grupa putem interneta. Više informacija, kao i samu poveznicu očekujte na našoj službenoj stranici uskoro.

Predstavljamo još jednog donatora – Velebit Osiguranje d.d.

velebit osiguranje logo

Predstavljamo sljedećeg donatora! Molimo da toplo pozdravite Zagrebačku pivovaru – jednu od najstarijih pivovara u Hrvatskoj koja je i ove godine postala dio naše ljetne priče.

Može li itko živjeti bez slatkiša? Mi sigurno ne. Zar ne jedete slatkiše barem povremeno? Mi naravno jedemo, čak i često :3 Baš zato jako smo sretni što među našim donatorima imamo tvrtku Kraš!

kras-logo

Sponzori 2016

Clubbing partner 2016

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net