• jarunkup.jpg

Nakon prošlotjednog glavnog dijela Jarun kupa, došlo je i vrijeme za naše najmlađe sudionike, kategorije 2004 i 2006. S obzirom na nepovoljne vremenske uvjete prošlog tjedna i najavu sunčanog razdoblja za nadolazeći vikend, možemo samo reći da se odgoda igranja za najmlađe dobne skupine pokazala dobrim potezom.

U nastavku možete pronaći raspored za 2004. i 2006 godište.

Natjecanja će se održati u subotu, 7.5.2016. u periodu od 8.40 - 15:00. Vidimo se pored igrališta za rukomet na pijesku na SRC Jarun.

Završilo je 9. izdanje Jarun kupa - najmasovnijeg turnira rukometa na pijesku u Hrvatskoj koji se već 8 godina po redu odr­žava na obali velikog jezera ŠRC Jarun (prvo izdanje turnira odvijalo se na Bundeku). Na tri terena 71 ekipa iz 7 zemalja, odnosno iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Poljske, Srbije te Švicarske, natjecalo se za naslov prvaka Jarun kupa 2016 g. te bodove za europski ranking klubova rukometa na pijesku.

U nastavku se nalaze svi rezultati i poredak.

Rezultati

Rezultati po kategorijama i poredak

ČESTITAMO SVIM POBJEDNICIMA!

U nastavku možete pronaći rezultate nakon trećeg dana i raspored za završnicu.

Nakon prvog dana turnira u rukometu na pijesku, defintivno možemo zaključiti kako su svi koji su igrali pobjednici. Unatoč lošem vremenu, sve ekipe su se pojavile i odigrale svoje utakmice, pri čemu im najljepše zahvaljujemo.

U nastavku možete pronaći rezultate nakon prvog dana turnira, kao i raspored s blagom izmjenom satnice nekih utakmica.

Rezultati nakon prvog dana + izmjena rasporeda

Rezultati nakon prvog dana + izmjena rasporeda

Kao što već znate, sutra počinje deveto izdanje Jarun kupa, najmasovnijeg hrvatskog natjecanja u rukometu na pijesku. Raspored i satnicu odigravanja utakmica možete pronaći OVDJE ili OVDJE

Ujedno se u ime Organizacijskog odbora ispričavam na kasnijoj objavi rasporeda; razlog su poprilično složeni zahtjevi ekipa, uzrokovani odigravanjem ligaških utakmica dvoranskog rukometa.

Prije dva dana završeno je ždrijebanje skupina za ovogodišnji Jarun kup 2016. U Beach baru pored terena gdje će se kroz četiri dana natjecati ukupno 71 ekipa iz Hrvatske, Švicarske, Poljske, Srbije, Mađarske, Italije te Nizozemske, održan je ždrijeb skupina za 3 dobne kategorije, odnosno 2000., 1998. te seniorske (mušku i žensku).

Prije nekoliko dana spomenuli smo da je organizacija turnira zahtjevna is tehničke strane o kojoj jako malo se govori. Ne bismo mogli riješiti sve naše tehničke probleme samostalno, pa u ime cijelog Organizacijskog odbora Jarun kupa 2016 želimo jako zahvaliti našem tehničkom partneru – Cargo Partner d.o.o., odnosno tvrtki koja nam pomaže u okviru logistike i transporta. Još jednom veliko hvala na vašoj pomoći.img_3223

Kako ste već saznali, ove godine imamo catering ponudu za sve sudionike turnira. To ne bi bilo moguće bez pomoći našeg partnera: Day and Night Hostela. day and night hostel logo

Nismo mi jedini koji ove godine slave svoju divnu brojku postojanja – svoju 20. obljetnicu ima i radio Student.radio student logo

Poštovani sudionici Jarun kupa 2016,

kako  23.4.2016. u 24:00 ističe rok za prijave ekipa u svim konkurencijama, najavljujemo da će se izvlačenje skupina i najava sustava natjecanja u svim konkurencijama održati u nedjelju 24.4.2016. u 18 sati u Beach baru na Jarunu (obala Velikog jezera, pored igrališta za rukomet na pijesku).
Molimo da na izvlačenje dođe barem jedan predstavnik hrvatske ekipe, a za naše drage prijatelje van Zagreba te iz inozemstva ćemo probati organizirati izravan prijenos izvlačenja grupa putem interneta. Više informacija, kao i samu poveznicu očekujte na našoj službenoj stranici uskoro.

Nismo mogli ­zamisliti Jarun kup 2016 bez live streaminga i kvalitetne glazbe pa vam predstavljamo naših ovogodišnjih partnera Agatin.TV i Enter radio.

agatin
enter-zagreb

Predstavljamo još jednog donatora – Velebit Osiguranje d.d.

velebit osiguranje logo

Predstavljamo sljedećeg donatora! Molimo da toplo pozdravite Zagrebačku pivovaru – jednu od najstarijih pivovara u Hrvatskoj koja je i ove godine postala dio naše ljetne priče.

Može li itko živjeti bez slatkiša? Mi sigurno ne. Zar ne jedete slatkiše barem povremeno? Mi naravno jedemo, čak i često :3 Baš zato jako smo sretni što među našim donatorima imamo tvrtku Kraš!

kras-logo

ehf_bh

Nijedan turnir ne može se organizirati bez neophodne opreme. Jarun kup 2016 odvijat će se u isto vrijeme na tri terena, pa će od nas zahtijevati veliki organizacijski napor posebno s tehničke strane.

Organizaciju Jarun kupa 2016 i ove godine podržava tvrtka AWT international d.o.o.

U nastavku donosimo intervju sa sudionicama ovogodišnjeg izdanja Jarun kupa. Cure, dobrodošle!!!

1. Bok cure!  Za početak nam se predstavite i recite nam par osnovnih informacija o sebi!

I: Irena Anđušić, 31 god., Master profesor  fizičkog odgoja, diplomirani trener rukometa, živim i radim u Novom Sadu. Rukometni sam sudac na 1.ligi Srbije i EHF sudac u rukometu na pijesku. Imam svoj ugostiteljski objekt koji ćete posjetiti kada dođete u Srbiju J

A: Anja Pantić, 27 godina, živim i radim u Novom Sadu. Što se tiče karijere kao rukometnog suca, samo bih ponovila ono što je Irena već rekla. Radim pri Gradskom rukometnom savezu i Rukometnom savezu Vojvodine.

altU nastavku možete pogledati popis dosad prijavljenih ekipa na Jarun kup. Još je malo mjesta ostalo, stoga požurite ukoliko ove godine želite biti dijelom naše ljetne priče:

Nagradna igra kojoj je cilj bio pronaći ime maskoti turnira rukometa na pijesku Jarun kup, završena je istekom roka za prijavu imena (29.2.16.). Organizacijski odbor Jarun kupa imao je tešku zadaću odabrati najbolje ime među 12 pristiglih kandidata te su na kraju članovi Odbora ovako glasovali:

Sponzori 2016

Media 2016

Clubbing partner 2016

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net