• jarunkup.jpg

Predstavnici noćnog kluba Pepermint i Org. odbora turnira dogovorili su pojedinosti u vezi službenog players partya. U noći sa subote na nedjelju (2./3.5.2015), u sklopu međunarodnog turnira rukometa na pijesku Jarun kup 2015, od 24:00 održat će se i službeni players party, u suradnji s klubom Pepermint (Ilica 24). Za sve sudionike turnira osigurana je promotivna cijena pića, kao i besplatan ulaz, što će uz poslovično odličnu atmosferu u samom klubu jamčiti izvrstan provod na otvaranju sezone rukometa na pijesku.
Više informacija možete potražiti na službenoj stranici Peperminta

Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Tako je tvrtka AWT odlučila sudjelovati i samim time pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tvrtka  će na turniru biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE. Turnir će također uljepšati i Naturelove hostese koje će biti na promo pultu uz teren finalnog dana turnira.

Lopta u rukama, pijesak pod nogama, sunce iznad nas – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Naravno da može, uz potporu ekipe iz Henkela koji je putem svojeg brenda Fai ove godine produžio suradnju s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2015 daruju muške i ženske poklon pakete svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine. Fa se također pobrinuo i za nagradnu igru putem naše FB stranice-u seriji članaka o rukometu na pijesku, čitatelji će moći odgovoriti na pitanje i pri tom osvojiti vrijedne poklon pakete. Uživajte

Predstavnici Organizacijskog odbora Jarun kupa te Studija za fizikalnu terapiju Vertebra dogovorili su suradnju koja će se realizirati tijrkom osmog izdanja međunarodnog turnira rukometa na pijesku Jarun kup. Tako će naš turnirod 1.-3.5.2015. imati profesionalno i stručno medicinsko osoblje, koje će se brinuti o zdravlju natjecatelja za vrijeme utakmica. Suradnja je ispred Studia za fizikalnu terapiju Vertebra dogovorena s gđom Patricijom Šimić, koja se, osim svakodnevnog posla u ordinaciji, aktivno bavi i implementacijom novih saznanja u trenažni proces djece sportaša. Gđa Šimić je tako organizator simpozija "Djeca u sportu", a također vrijedi napomenuti kako je dio stručnog tima kadetske muške rukometne reprezentacije.

Ovom prilikom zahvaljujemo gđi Šimić na ukazanom povjerenju te se nadamo kako je ovo tek začetak buduće dugotrajne suradnje.

U nizu članaka posvećenih službenim osobama koji će biti dijelom naše ljetne priče, donosimo razgovor s poznatim mađarskim sudačkim parom, Davidom Palkovitsem te Gaborom Szilvasijem.
Molim Vas, predstavite se ukratko. Kako dugo ste uključeni u aktivnosti povezane s rukometom (na pijesku)?
Gabor: Rukomet i rukomet na pijesku oduvijek su dio mog života, koje smatram drugim poslom. Počeo sam igrati rukomet 1999. Kad se pojavio rukomet na pijesku u Mađarskoj, trenutačno sam se zaljubio u pješčanu inačicu rukometa. Osim igranja, počeo sam suditi 2003, a na pijesku sam službeno počeo suditi 2008, zajedno s Davidom, s kojim od ranih početaka sudjelujem na turnirima. Trenutno radim u multinacionalnoj kompaniji pod nazivom Xerox.

David: 2000. godine počeo sam sa suđenjem dvoranskog rukometa te sam od 2005 aktivno uključen u aktivnosti povezane s rukometom na pijesku. Od 2008 sudim zajedno s Gaborom te smo dosad sudjelovali na mnogim mađarskim i međunarodnim natjecanjima, pritom posjećujući mnoga zanimljiva mjesta. Što se tiče broja utakmica koje smo odsudili dosad, teško je reći, no broj bi defintivno dosegnuo oko 1000 utakmica. Osim rukometa, radim u Vodafoneu kao Voditelj naplate.

Sponzori 2015

Clubbing partner 2015

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net