• jarunkup.jpg
Rezultati netom završenog turnira rukometa na pijesku Jarun kup možete pronaći OVDJE
U rubrici "Raspored" objavljen je raspored turnira Jarun Kup 2015.

I ove godine za trbuhe gladnih igračica i  igrača  tijekom Jarun kupa brinut će Pizzeria Spizza, jedna od najboljih pizzerija u gradu Zagrebu. Sukladno prijašnjoj politici podržavanja razvoja rukometa na pijesku, zahvaljujemo Spizzi što je i ove godine prepoznala entuzijazam organizatora Jarun kupa te odlučila podržati turnir. Igrači tako mogu uz četiri naručene, dobiti petu pizzu gratis za vrijeme turnira. Više informacija o samoj pizzeriji možete pronaći OVDJE ili na službenoj FB stranici, gdje se može naći dovoljno podataka o uspjehu Pizzerije koja se u svojem kratkom postojanju uspjela visoko pozicionirati i etablirati. Nadajmo se da će tako ostati i u budućnosti te da će se podrška rukometu na pijesku nastaviti i dalje.

"Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2015. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta", rekao je Matko Vutmej, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2015.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje tvrtki MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Jarun kupa biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.

Poveznicu nu kojoj će se moći pratiti završnica možete pronaći OVDJE

Molim Vas, napišite par riječi o sebi, pogotovo dio kako ste postali dio rukometnog svijeta.

Anna: Toliko toga bi se moglo napisati stoga bi mogli odmah prijeći na rukometne teme. Kad sam imala oko 8 godina, odlučila sam igrati rukomet. S obzirom da sam bila prelijena za trčati, postala sam vratar ;) . Tek na zadnjoj godini srednje škole došla sam na ideju kako bih postala sudac te se to pokazalo kao dobar korak, s obzirom da do danas uživam radeći taj posao.

Predstavnici noćnog kluba Pepermint i Org. odbora turnira dogovorili su pojedinosti u vezi službenog players partya. U noći sa subote na nedjelju (2./3.5.2015), u sklopu međunarodnog turnira rukometa na pijesku Jarun kup 2015, od 24:00 održat će se i službeni players party, u suradnji s klubom Pepermint (Ilica 24). Za sve sudionike turnira osigurana je promotivna cijena pića, kao i besplatan ulaz, što će uz poslovično odličnu atmosferu u samom klubu jamčiti izvrstan provod na otvaranju sezone rukometa na pijesku.
Više informacija možete potražiti na službenoj stranici Peperminta

Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Tako je tvrtka AWT odlučila sudjelovati i samim time pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tvrtka  će na turniru biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE. Turnir će također uljepšati i Naturelove hostese koje će biti na promo pultu uz teren finalnog dana turnira.

Lopta u rukama, pijesak pod nogama, sunce iznad nas – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Naravno da može, uz potporu ekipe iz Henkela koji je putem svojeg brenda Fai ove godine produžio suradnju s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2015 daruju muške i ženske poklon pakete svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine. Fa se također pobrinuo i za nagradnu igru putem naše FB stranice-u seriji članaka o rukometu na pijesku, čitatelji će moći odgovoriti na pitanje i pri tom osvojiti vrijedne poklon pakete. Uživajte

Predstavnici Organizacijskog odbora Jarun kupa te Studija za fizikalnu terapiju Vertebra dogovorili su suradnju koja će se realizirati tijrkom osmog izdanja međunarodnog turnira rukometa na pijesku Jarun kup. Tako će naš turnirod 1.-3.5.2015. imati profesionalno i stručno medicinsko osoblje, koje će se brinuti o zdravlju natjecatelja za vrijeme utakmica. Suradnja je ispred Studia za fizikalnu terapiju Vertebra dogovorena s gđom Patricijom Šimić, koja se, osim svakodnevnog posla u ordinaciji, aktivno bavi i implementacijom novih saznanja u trenažni proces djece sportaša. Gđa Šimić je tako organizator simpozija "Djeca u sportu", a također vrijedi napomenuti kako je dio stručnog tima kadetske muške rukometne reprezentacije.

Ovom prilikom zahvaljujemo gđi Šimić na ukazanom povjerenju te se nadamo kako je ovo tek začetak buduće dugotrajne suradnje.

U nizu članaka posvećenih službenim osobama koji će biti dijelom naše ljetne priče, donosimo razgovor s poznatim mađarskim sudačkim parom, Davidom Palkovitsem te Gaborom Szilvasijem.
Molim Vas, predstavite se ukratko. Kako dugo ste uključeni u aktivnosti povezane s rukometom (na pijesku)?
Gabor: Rukomet i rukomet na pijesku oduvijek su dio mog života, koje smatram drugim poslom. Počeo sam igrati rukomet 1999. Kad se pojavio rukomet na pijesku u Mađarskoj, trenutačno sam se zaljubio u pješčanu inačicu rukometa. Osim igranja, počeo sam suditi 2003, a na pijesku sam službeno počeo suditi 2008, zajedno s Davidom, s kojim od ranih početaka sudjelujem na turnirima. Trenutno radim u multinacionalnoj kompaniji pod nazivom Xerox.

David: 2000. godine počeo sam sa suđenjem dvoranskog rukometa te sam od 2005 aktivno uključen u aktivnosti povezane s rukometom na pijesku. Od 2008 sudim zajedno s Gaborom te smo dosad sudjelovali na mnogim mađarskim i međunarodnim natjecanjima, pritom posjećujući mnoga zanimljiva mjesta. Što se tiče broja utakmica koje smo odsudili dosad, teško je reći, no broj bi defintivno dosegnuo oko 1000 utakmica. Osim rukometa, radim u Vodafoneu kao Voditelj naplate.

AKRP Zagreb, organizator turnira Jarun kup 2015 ponosan je što može potvrditi sudjelovanje sljedećih službenih osoba na  turniru europske serije rukometa na pijesku. U ovom trenu Org. odbor može potvrditi kako je šest EBT sudaca te tri delegata prihvatilo pozivnicu te tako postalo dijelom Jarun kupa. Radi se o osobama koje iza sebe imaju pregršt iskustva prikupljenog na najvećim natjecanjima rukometa na pijesku. To su

Suci:

Dario Rupčić
Ivica Botinčan
Dunja Janton
Gabor Szilvasi
David Palkovits
Lena Gojavić

Delegates:

Nevena Krajcar
Siniša Ostoić
Tomislav Lukić

U sljedećih nekoliko tjedana probat ćemo ih predstaviti putem intervjua na našoj stranici.

Djelomično i zbog navedenih osoba (te zbog dodatnih ispunjenih uvjeta), EBT turnir Jarun kup će u svom prvom europskom izdanju imati već popriličan broj bodova (118+19 organizacijskih bodova).

Postanite i Vi dijelom naše ljetne priče.

Početkom svibnja 2015. godine započet će osmo izdaje turnira Jarun kup, s razlikom što će ovogodišnje izdanje biti ujedno i prvo koje će se odigrati u sustavu europskih turnira rukometa na pijesku (European beach handball tour). Uzevši u obzir činjenicu kako je svako izdanje turnira organizacijski bilo bolje od prethodnog, Organizacijski odbor turnira odlučio je uvrstiti turnir u službeno natjecanje pod okriljem Europske rukometne federacije.

Tom prigodom je predsjednik Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb te ujedno i Organizacijskog odbora natjecanja, Matija Šulc komentirao ovaj događaj: Ovo je odlična stvar za sve ekipe u sklopu EBT prvenstva. Na ovaj način se sezona europskih turnira (ne računajući dvoranski turnir u Einsiedelnu) produžila od svibnja do studenog. Također, mislim da je ovo sjajna prilika za sve ekipe koje su se kvalificirale na završni EBT Masters finals turnir da započnu s pripremama te se dobro uigraju za nadolazeću završnicu turnira. Ovom prigodom koristim priliku pozvati sve zainteresirane ekipe neka se prijave putem službene stranice te na taj način postanu dijelom naše ljetne priče.

U periodu od 1.-3.5. 2015. odigrat će se Jarun kup 2015, osmi po redu turnir u rukometu na pijesku u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Najveći hrvatski turnir tako će ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te međunarodne renomirane ekipe i time otvoriti novu pjeskašku sezonu u Hrvatskoj. Prošlogodišnjih 400ak natjecatelja i preko 50 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira. Ukoliko želite uživo osjetiti čari rukometa na pijesku posjetite u navedenom periodu terene za rukomet na pijesku na obalama Velikog jezera ŠRC Jarun. Cjelodnevni program s mnogo atrakcija obećava kvalitetnu igru i dobru zabavu. Vrijedi napomenuti kako se svi mogu prijaviti i sudjelovati bez obzira na prethodno iskustvo igranja. Također, između muškog i ženskog finala održat će se sad već tradicionalno natjecanje za najatraktivniji potez turnira. Svim gledaocima dijelit će se i promotivni materijali naših sponzora te ulaznice za Players party, koji će se održati tijekom turnira. Kotizacija za turnir iznosi 400 kn do 25.3. (rana registracija), a nakon toga iznosi 600 kn. Više informacija o samom turniru, kao i prijavama (krajnji rok prijave je do 25.4.2015. do ponoći) možete pronaći na službenoj stranici turnira - www.JarunCup.com. Jarun kup - VAŠA LJETNA PRIČA.

Sponzori 2015

Media 2015

Clubbing partner 2015

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net