• jarunkup.jpg
Lopta u rukama, pijesak pod nogama, sunce nad glavama – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Naravno da može, uz još više potpore i dulji osjećaj svježine. Od sada to jamči Fa suradnjom s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2014 daruju muške i ženske poklon pakete svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine.
Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Tako je tvrtka AWT odlučila sudjelovati i samim time i pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tvrtka  će na turniru biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, šumeće tablete, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE. Turnir će također uljepšati i Naturelove hostese koje će biti na promo pultu uz teren finalnog dana turnira.

"Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2014. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta", rekao je Igor Požeg, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2014.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostranu korist.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Dona Jarun kupa 2013. biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.

Organizacijski odbor Jarun kupa dogovorio je suradnju s hostelom Swanky mint Zagreb, smještenom u Ilici 50, gdje će se i održati i prva zabava dobrodošlice svim ekipama sudionicima te njihovim poznanicima. Tako će welcome party za otvorenje sezone rukometa na pijesku biti organiziran  s petka na subotu (2./3.5.2014) od 21h- 2:00 u klubu koji je u sklopu samog hostela na već navedenoj adresi. Više o samom hostelu možete pronaći na službenoj stranici Swanky mint-a, dok fotografije prostora za welcome party možete pogledati OVDJE.

Inače, prostor Swanky mint hostela nekad je bio tvornica za bojanje materijala i odjeće, a način uređenja hostela prilagodio se stilu u kojem na moderan način odiše prošlost prostora. Tako ćete  moći vidjeti dosta detalja iz "tvorničkog" vremena  pretvorenih u funkcionalne dijelove, dok su elementi uređenja poput automobilske gume u zahodu, drvenih paleta, "old school" strojeva, kaciga, frizerskih hauba, vintage namještaja i lampiona izvrsno uklopljeni te prostoru daju određenu mističnost i intimnost. U svakom slučaju radi se o idealnom prostoru za započeti pjeskašku sezonu. Vidimo seee.

Predstojeći turnir rukometa na pijesku, Jarun kup, najavio je Zvonimir Mišar, prvi pobjednik Challenge trophya, natjecanja u najatraktivnijem potezu te predsjednika Kluba rukometa na pijesku Sesvete. U nastavku poslušajte što je  Zvone izjavio nakon prve radne akcije popravka pijeska na ŠRC Jarun:

Clubbing partner 2014

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net