• jarunkup.jpg

U nastavku pogledajte turnira - CJELOKUPNI REZULTATI U PDF FORMATU

Tablice su dostupne na ovoj poveznici u PDF formatu, te u nastavku vijesti.

U prostorijama ovogodišnjeg clubbing partnera, kluba Roko, večeras su izvučene skupine Dona Jarun Kupa 2013, koje možete pogledati u nastavku.

Predstavnici tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv odlučili su sponzorski popratiti Dona Jarun kup 2013. Tako će ovogodišnje izdanje turnira po prvi put imati prijenos finalniih utakmica. Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje MaxiSport.tv te se nadamo da će se suradnja i nastaviti na obostranu korist.

Ppostavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja-tako da će završnica ovogodišnjeg Dona Jarun kupa 2013. biti prava rukometna i pjeskaška poslastica. 

Ovogodišnje izdanje Dona Jarun kupa 2013. po svemu sudeći će srušiti rekord u brojnosti ekipa. Naime- prijavilo se 36 ekipa u svim kategorijama, što je izvrsno za razvoj ovog sporta. Tako će u seniorskoj  konkurenciji nastupiti 15 muških ekipa, 6 ženskih ekipa, dok će u juniorskoj konkurenciji biti 7 muških ekipa. Ostatak ekipa prijavljen je u kadetskoj konkurenciji (godišta 1998 i mlađe). Također, vrijedi napomenuti da se radi o međunarodnom turniru, s obzirom da dolaze dvije ekipe iz Nizozemske te jedna ekipa iz Srbije. Sam raspored, kao i popis sudionika bit će objavljen nakon današnjeg izvlačenja skupina. Pratite nas uskoro,jer smo za ovogodišnje izdanje turnira Dona Jarun kup 2013.  spremili još nekih novosti i iznenađenja.
Na poziv glavnog urednika Sportske spike, gospodina Tomislava Pašičeka, Dona Jarun kup imat će i službeno predstavljanje za vrijeme emisije, koja se emitira srijedom od 21:00. Stoga, svim zaljubljenicima rukometa na pijesku savjetujemo da danas navečer okrenu na program Jabuka TV i pogledaju što Lucija Babun i Ivan Jurić imaju za reći. Više o samom programu Jabuka TV možete pronaći na službenoj stranici televizije

Medijski pokrovitelj 2013

Clubbing partner 2013

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net