• jarunkup.jpg

Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Na nedavno održanom sastanku na kojem su sudjelovali predstavnici tvrtke AWT International te Direktor turnira Igor Požeg, dogovoren je nastavak suradnje započete prošle godine. Tako će tvrtka AWT sudjelovati i samim time i pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tako će tvrtka na turniru  biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, šumeće tablete, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE.

Prijave za nadolazeći turnir u rukometu na pijesku "Jarun kup 2013", otvorene su  za sve zainteresirane. Više o prijavama možete pročitati pod rubrikom PRIJAVE.  Ispunjene prijave možete slati na službenu klupsku e-poštu - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U periodu od 27.4. do 1.5. odigrat će se Jarun kup 2013, međunarodni turnir u rukometu na pijesku, koji će se šestu godinu zaredom održati na obalama Jaruna, u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Jarun Kup će tako ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te međunarodne renomirane ekipe i time otvoriti novu pjeskašku sezonu. Prošlogodišnjih 300ak natjecatelja i preko 30 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira.

Medijski pokrovitelj 2013

Clubbing partner 2013

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net