• jarunkup.jpg
Hrvatski rukometni portal, rukomet.hr potvrdio je svoju zainteresiranost u praćenju rukometa na pijesku, samim time i Jarun kupa, koji će se krajem mjeseca odigrati na Jarunu. Također, vrijedi napomenuti i pohvaliti portal rukomet.hr, koji je prvi u regiji uveo posebnu rubriku za rukomet na pijesku, čiju rubriku i više nego uspješno vijestima puni novinarka Iva Livaić. Čestitke portalu rukomet.hr na dosadašnjem angažmanu i promociju rukometa te se nadamo da će i ubuduće biti profesionalni i ažurni. Najavu turnira možete pronaći OVDJE

Direktor turnira Igor Požeg, proteklog je tjedna u eteru Totalnog FM najavio nadolazeći turnir u rukometu na pijesku. Poslušajte što je Igor rekao.

Direktor turnira Igor Požeg dogovorio je s predstavnicima noćnog kluba Roko da će centar zabave nadolazećeg Jarun kupa 2013. biti  klub Roko. Jedan od najboljih i najljepših noćnih klubova u Zagrebu otvorio je tako svoja vrata, poslije dvoranskog, i rukometu na pijesku (podsjetimo da je službeni after party reprezentacije Hrvatske nakon utakmice s Mađarskom bio upravo u Klubu Roko). Igrači i svi zainteresirani će se tako moći  zabavljati na organiziranom players partyu u noći s utorka na srijedu, 30.4.od 21.00 pa nadalje. Osim promotivnih cijena za sve sudionike turnira i njihove goste, također je s predstavnicima Kluba Roko dogovoreno i par drugih aktivnosti u susret samom turniru, no o tome više informacija kasnije. Igrači i svi ljubitelji rukometa na pijesku, ali i dobre glazbe dobrodošli su na ovaj players party. Igrači će tako zabavu s pjeskaških terena moći prenijeti u idealno mjesto stvoreno za zabavu: noćni klub Roko.
Dogovorena je medijska suradnja s portalom mojzagreb.info, najčitanijim zagrebačkim portalom. Tim vrijednih ljudi koji svakodnevno pišu donose Vam novosti na www.mojzagreb.info . S obzirom na prethodnu ugodnu suradnju s gospodinom Ćužićem, ista je obnovljena i ove godine. Stoga, možete očekivati informacije o turniru na navedenom portalu, kao i nagradne igre koje će uskoro biti objavljene na najčitanijem zagrebačkom portalu.

Predstavnici Organizacijskog odbora turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2013. nakon pregovora s predstavnicima Istarske pivovare, dogovorili su suradnju u vidu tehničkog sponzorstva. Predstavnici Istarske pivovare odlučili su podržati naš (sad već) šestogodišnji projekt, što će bez sumnje pridonijeti boljoj organizaciji turnira. Još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Medijski pokrovitelj 2013

Clubbing partner 2013

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net