• jarunkup.jpg
U četvrtak, 25.4.2013. s početkom u 18:00 održat će se izvlačenje skupina za nadolazeći Dona Jarun kup 2013. Molimo predstavnike svih ekipa da nazoče na izvlačenju i time doprinesu organizaciji natjecanja.Prije samog izvlačenja predstavnici ekipa bit će upoznati s pravilima i detaljima u vezi turnira.  Srdačan pozdrav i vidimo se u što većem broju.
Član Organizacijskog odbora Dona Jarun kupa i igračica RK Sloga iz Svete Nedelje, Danijela Bolfek, dogovorila je gostovanje na Radio Sveta Nedelja gdje će se najaviti nadolazeći turnir. U emisiji, koja je na rasporedu 23.4. od 18.00 h gostovat će osim Danijele i Ivona Zovko, članica Org. odbora.. Također, bit će to nova prigoda za nagradnu igru našeg glavnog sponzora Dona, koja je za ovu priliku osigurala dva vrijedna poklon paketa. RSV možete slušati na 97,7 MHz ili putem online streaminga
I ove godine za trbuhe gladnih igračica i  igrača  tijekom Dona Jarun kupa brinut će Pizzeria Spizza, jedna od najboljih pizzerija grada Zagreba. Sukladno prijašnjoj politici podržavanja razvoja rukometa na pijesku, zahvaljujemo Spizzi što je i ove godine prepoznala entuzijazam organizatora Dona Jarun kupa te odlučila postati Sponzorom turnira. Više informacija o samoj pizzeriji možete pronaći OVDJE ili na službenoj FB stranici, gdje se može naći dovoljno podataka o uspjehu PIzzerije koja se u svojem kratkom postojanju uspjela visoko pozicionirati. Nadajmo se da će tako ostati i u budućnosti, te da će se podrška rukometu na pijesku nastaviti i dalje.
I ove godine se nastavlja suradnja sa Sportnetom, najčitanijim sportskim portalom u regiji. Naime, sportnet je jedan od prvih portala koji je počeo s intenzivnim praćenjem rukometa na pijesku i time pridonio popularizaciji ovog sporta, a zasad je dogovoreno  praćenje dvaju prvih natjecanja u rukometu na pijesku- Dona Jarun kupa te Zagrebačke DONA lige. Nadajmo se da će u istom tonu nastaviti u budućnosti.

Hrvatska tvrtka za proizvodnju i preradu voća DONA postala je  službenim partnerom Jarun kupa. Predstavnici Organizacijskog odbora Jarun kupa dogovorili su suradnju s  renomiranm proizvođačem i prerađivačem voća te na obostrano zadovoljstvo dogovorili i suradnju za nadolazeću Zagrebačku ligu, koja će se održati odmah po završetku Prvosvibanjskog turnira. Tako će od danas službeno ime turnira biti DONA Jarun kup. Svim natjecateljima želimo ugodnu zabavu, puno lijepih i slatkih trenutaka za vrijeme Dona Jarun kupa.

Više informacija o samom proizvođaču možete saznati OVDJE

Medijski pokrovitelj 2013

Clubbing partner 2013

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net