• jarunkup.jpg

Službene fotografije s turnira Dona Jarun kup 2013. , koje je snimila Petra Simić možete pronaći na poveznicama ispod ili na Petrinoj FB stranici (Petra Simić photography).

Pozdrav svim sudionicima Dona Jarun kupa 2013.

Poveznica- 27.04.2013.

Poveznica- 01.05.2013.


Naime, bit će riječi o ovogodišnjem turniru rukometa na pijesku Dona Jarun kup 2013, o čemu je reporter HRT-a, novinar Robert Jelečević, napravio reportažu. Stoga, tko želi saznati što akteri organizacijskog odbora imaju za reći u vezi turnira, neka pogledaju emisiju Olimp, koja s emitirianjem započinje 5.5.2013.  od 16:00.

Kako je i najavljeno, novost netom odigranog turnira bila je opcija prijenosa ženskog i muškog finala, što je omogućeno u suradnji s ekipom iz Maxisport.tv Same finalne utakmice možete pogledati na poveznicama ispod: Uživajte
Beach Handball: LET CEPELIN T.S. vs... by maxisporttv
Beach Handball: KONTESA NERA vs. DETONO ZAGREB by maxisporttv

Nakon pet sunčanih dana završen je tradicionalni  prvosvibanjski  turnir, Dona Jarun kup 2013, koji šestu godinu zaredom organizira Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb. Ove godine odigrano je 117  utakmica u tri dobne kategorije – kadeta, juniora i seniora, a turnir je imao i međunarodni karakter, budući da su se među seniorima i seniorkama našli gosti iz Nizozemske, ekipa Camelot Tilburg.

Sportska redakcija HRT-a najavila je dolazak i izradu reportaže tijekom finalnih utakmica ovogodišnjeg izdanja Dona Jarun kupa. Podsjetimo još jednom sve zainteresirane da su finala na rasporedu u srijedu, 1.5. od 17-19 sati.Budite i vi dio naše ljetne priče.Vidimo se na Jarunu.

U nastavku pogledajte turnira - CJELOKUPNI REZULTATI U PDF FORMATU

Tablice su dostupne na ovoj poveznici u PDF formatu, te u nastavku vijesti.

U prostorijama ovogodišnjeg clubbing partnera, kluba Roko, večeras su izvučene skupine Dona Jarun Kupa 2013, koje možete pogledati u nastavku.

Predstavnici tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv odlučili su sponzorski popratiti Dona Jarun kup 2013. Tako će ovogodišnje izdanje turnira po prvi put imati prijenos finalniih utakmica. Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje MaxiSport.tv te se nadamo da će se suradnja i nastaviti na obostranu korist.

Ppostavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja-tako da će završnica ovogodišnjeg Dona Jarun kupa 2013. biti prava rukometna i pjeskaška poslastica. 

Ovogodišnje izdanje Dona Jarun kupa 2013. po svemu sudeći će srušiti rekord u brojnosti ekipa. Naime- prijavilo se 36 ekipa u svim kategorijama, što je izvrsno za razvoj ovog sporta. Tako će u seniorskoj  konkurenciji nastupiti 15 muških ekipa, 6 ženskih ekipa, dok će u juniorskoj konkurenciji biti 7 muških ekipa. Ostatak ekipa prijavljen je u kadetskoj konkurenciji (godišta 1998 i mlađe). Također, vrijedi napomenuti da se radi o međunarodnom turniru, s obzirom da dolaze dvije ekipe iz Nizozemske te jedna ekipa iz Srbije. Sam raspored, kao i popis sudionika bit će objavljen nakon današnjeg izvlačenja skupina. Pratite nas uskoro,jer smo za ovogodišnje izdanje turnira Dona Jarun kup 2013.  spremili još nekih novosti i iznenađenja.
Na poziv glavnog urednika Sportske spike, gospodina Tomislava Pašičeka, Dona Jarun kup imat će i službeno predstavljanje za vrijeme emisije, koja se emitira srijedom od 21:00. Stoga, svim zaljubljenicima rukometa na pijesku savjetujemo da danas navečer okrenu na program Jabuka TV i pogledaju što Lucija Babun i Ivan Jurić imaju za reći. Više o samom programu Jabuka TV možete pronaći na službenoj stranici televizije
U četvrtak, 25.4.2013. s početkom u 18:00 održat će se izvlačenje skupina za nadolazeći Dona Jarun kup 2013. Molimo predstavnike svih ekipa da nazoče na izvlačenju i time doprinesu organizaciji natjecanja.Prije samog izvlačenja predstavnici ekipa bit će upoznati s pravilima i detaljima u vezi turnira.  Srdačan pozdrav i vidimo se u što većem broju.
Član Organizacijskog odbora Dona Jarun kupa i igračica RK Sloga iz Svete Nedelje, Danijela Bolfek, dogovorila je gostovanje na Radio Sveta Nedelja gdje će se najaviti nadolazeći turnir. U emisiji, koja je na rasporedu 23.4. od 18.00 h gostovat će osim Danijele i Ivona Zovko, članica Org. odbora.. Također, bit će to nova prigoda za nagradnu igru našeg glavnog sponzora Dona, koja je za ovu priliku osigurala dva vrijedna poklon paketa. RSV možete slušati na 97,7 MHz ili putem online streaminga
I ove godine za trbuhe gladnih igračica i  igrača  tijekom Dona Jarun kupa brinut će Pizzeria Spizza, jedna od najboljih pizzerija grada Zagreba. Sukladno prijašnjoj politici podržavanja razvoja rukometa na pijesku, zahvaljujemo Spizzi što je i ove godine prepoznala entuzijazam organizatora Dona Jarun kupa te odlučila postati Sponzorom turnira. Više informacija o samoj pizzeriji možete pronaći OVDJE ili na službenoj FB stranici, gdje se može naći dovoljno podataka o uspjehu PIzzerije koja se u svojem kratkom postojanju uspjela visoko pozicionirati. Nadajmo se da će tako ostati i u budućnosti, te da će se podrška rukometu na pijesku nastaviti i dalje.
I ove godine se nastavlja suradnja sa Sportnetom, najčitanijim sportskim portalom u regiji. Naime, sportnet je jedan od prvih portala koji je počeo s intenzivnim praćenjem rukometa na pijesku i time pridonio popularizaciji ovog sporta, a zasad je dogovoreno  praćenje dvaju prvih natjecanja u rukometu na pijesku- Dona Jarun kupa te Zagrebačke DONA lige. Nadajmo se da će u istom tonu nastaviti u budućnosti.

Hrvatska tvrtka za proizvodnju i preradu voća DONA postala je  službenim partnerom Jarun kupa. Predstavnici Organizacijskog odbora Jarun kupa dogovorili su suradnju s  renomiranm proizvođačem i prerađivačem voća te na obostrano zadovoljstvo dogovorili i suradnju za nadolazeću Zagrebačku ligu, koja će se održati odmah po završetku Prvosvibanjskog turnira. Tako će od danas službeno ime turnira biti DONA Jarun kup. Svim natjecateljima želimo ugodnu zabavu, puno lijepih i slatkih trenutaka za vrijeme Dona Jarun kupa.

Više informacija o samom proizvođaču možete saznati OVDJE

U kratkom petominutnom videu pogledajte što su članovi Org. odbora rekli o turniru:

 (
Predstavnici Organizacijskog odbora Jarun kupa 2013. dogovorili su medijsko praćenje s Radio Studentom, koje će obuhvatiti niz gostovanja u eteru Radio Studenta, jednog od najslušanijih radio postaja među studentskom populacijom. Također, na Radio Studentu u sklopu dogovorenih gostovanja dijelit će se i nagrade naših sponzora. Uskoro će na stranici biti objavljeni i termini gostovanja Prvo gostovanje i najavu turnira imat ćemo priliku čuti 22.4. (ponedjeljak) u emisiji Muskulfiber, s početkom emisije u 15:10. Inače, radio Student možete slušati na 100.5 MHz ili putem web-streaminga

Vizualni identitet i komfor doprinosi ozbiljnosti i težnji prema boljem.Tako će se Jarun kup i ove godine moći pratiti s tribina tvrtke Geoing, s kojim je dogovorena suradnja na obostrano zadovoljstvo. Tehnički, to je sad već postao standard na Prvosvibanjskom turniru te treću godinu zaredom uspijevamo osigurati tribine, čime će arena za igranje puno ljepše izgledati, i naravno biti funkcionalnija. Sad se samo možemo nadati liepom vremenu- rekao je tehnički direktor Jarun kupa, Matko Vutmej

Reprezentativka Hrvatske u rukometu na pijesku, ujedno i studentica stomatologije, Nikolina Vojić u kratkom razgovoru s organizatorom Jarun kupa iznijela je svoja mišljenja o nadolazećoj sezoni. Poslušajte što je rekla:

Organizatori Jarun kupa 2013. dogovorili su se s mladom i perspektivnom fotografkinjom, gđicom Petrom Simić, o fotografskom praćenju turnira Jarun kup 2013. Naime, Petrina posebnost, osim amaterskog bavljenja fotografijom, je i ta da je  od svoje mladosti usko povezana s rukometom na pijesku. U svijet rukometa na pijesku uveo ju je njen otac, nažalost prerano preminuli gdin Miljenko Simić, koji je i jedan od najodgovornijih osoba za razvoj hrvatskog rukometa na pijesku.

Hrvatski rukometni portal, rukomet.hr potvrdio je svoju zainteresiranost u praćenju rukometa na pijesku, samim time i Jarun kupa, koji će se krajem mjeseca odigrati na Jarunu. Također, vrijedi napomenuti i pohvaliti portal rukomet.hr, koji je prvi u regiji uveo posebnu rubriku za rukomet na pijesku, čiju rubriku i više nego uspješno vijestima puni novinarka Iva Livaić. Čestitke portalu rukomet.hr na dosadašnjem angažmanu i promociju rukometa te se nadamo da će i ubuduće biti profesionalni i ažurni. Najavu turnira možete pronaći OVDJE

Direktor turnira Igor Požeg, proteklog je tjedna u eteru Totalnog FM najavio nadolazeći turnir u rukometu na pijesku. Poslušajte što je Igor rekao.

Direktor turnira Igor Požeg dogovorio je s predstavnicima noćnog kluba Roko da će centar zabave nadolazećeg Jarun kupa 2013. biti  klub Roko. Jedan od najboljih i najljepših noćnih klubova u Zagrebu otvorio je tako svoja vrata, poslije dvoranskog, i rukometu na pijesku (podsjetimo da je službeni after party reprezentacije Hrvatske nakon utakmice s Mađarskom bio upravo u Klubu Roko). Igrači i svi zainteresirani će se tako moći  zabavljati na organiziranom players partyu u noći s utorka na srijedu, 30.4.od 21.00 pa nadalje. Osim promotivnih cijena za sve sudionike turnira i njihove goste, također je s predstavnicima Kluba Roko dogovoreno i par drugih aktivnosti u susret samom turniru, no o tome više informacija kasnije. Igrači i svi ljubitelji rukometa na pijesku, ali i dobre glazbe dobrodošli su na ovaj players party. Igrači će tako zabavu s pjeskaških terena moći prenijeti u idealno mjesto stvoreno za zabavu: noćni klub Roko.
Dogovorena je medijska suradnja s portalom mojzagreb.info, najčitanijim zagrebačkim portalom. Tim vrijednih ljudi koji svakodnevno pišu donose Vam novosti na www.mojzagreb.info . S obzirom na prethodnu ugodnu suradnju s gospodinom Ćužićem, ista je obnovljena i ove godine. Stoga, možete očekivati informacije o turniru na navedenom portalu, kao i nagradne igre koje će uskoro biti objavljene na najčitanijem zagrebačkom portalu.

Predstavnici Organizacijskog odbora turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2013. nakon pregovora s predstavnicima Istarske pivovare, dogovorili su suradnju u vidu tehničkog sponzorstva. Predstavnici Istarske pivovare odlučili su podržati naš (sad već) šestogodišnji projekt, što će bez sumnje pridonijeti boljoj organizaciji turnira. Još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Na nedavno održanom sastanku na kojem su sudjelovali predstavnici tvrtke AWT International te Direktor turnira Igor Požeg, dogovoren je nastavak suradnje započete prošle godine. Tako će tvrtka AWT sudjelovati i samim time i pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tako će tvrtka na turniru  biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, šumeće tablete, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE.

Prijave za nadolazeći turnir u rukometu na pijesku "Jarun kup 2013", otvorene su  za sve zainteresirane. Više o prijavama možete pročitati pod rubrikom PRIJAVE.  Ispunjene prijave možete slati na službenu klupsku e-poštu - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U periodu od 27.4. do 1.5. odigrat će se Jarun kup 2013, međunarodni turnir u rukometu na pijesku, koji će se šestu godinu zaredom održati na obalama Jaruna, u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Jarun Kup će tako ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te međunarodne renomirane ekipe i time otvoriti novu pjeskašku sezonu. Prošlogodišnjih 300ak natjecatelja i preko 30 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira.

Sponzori 2013

Medijski pokrovitelj 2013

Clubbing partner 2013

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net