• jarunkup.jpg

U periodu od 29.4.-1.5.2012. odigrat će se Persil kup 2012, natjecanje u rukometu na pijesku koje će ove godine doživjeti svoje peto tradicionalno izdanje. U večeri s ponedjeljka na utorak (30.4.), organizator je u suradnji s vlasnikom Beach bara (klub pored igrališta bliži jarunskoj obali) odlučio prirediti zabavu za sudionike, popularni Beach players party, na kojem će između ostalog biti i autohtone istarske medice i borovničke u potocima (gratis za sve sudionike natjecanja uz naručeno pivo). Svi sudionici, a i ostali posjetitelji su dobrodošli. Početak zabave od 22.00.

Više informacija o lokalitetu kao i o samom caffe baru možete pronaći OVDJE

Za daljnje informacije možete se obratiti organizatoru na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem mobitela na 095 8136286.

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb uspio je i ove godine sklopiti dogovor sa Sportskim centrom Lučko, prema kojem će  na natjecanjima rukometa na pijesku tijekom svibnja (Persil kup 2012 te Zagrebačka liga) gledatelji moći promatrati utakmice s tribina.

Dogovorom Kluba s predstavnikom centra (kojima ovom prigodom srdačno zahvaljujemo) dodatno će se podignuti kvaliteta turnira te će na taj način pridonijeti i samoj popularizaciji ovog atraktivnog sporta u Hrvatskoj.

persilcup2012Ovogodišnje izdanje turnira, koji će se u periodu od 28.4.-1.5.2012. odigrati u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, dobio je svoje službeno ime i prezime.Nakon dogovora s predstavnicima tvrtke Henkel Croatia, potpisan je ugovor prema kojem će se turnir ove godine zvati Persil Kup 2012.

Nastavak je to i lijepa vijest za sad već  i tradicionalni prvomajski turnir, koji će tako ove sezone doživjeti svoj mali jubilej. Peto izdanje turnira omogućit će svim ljubiteljima rukometa na pijesku otvaranje sezone pjeskaških natjecanja.  Uz pregršt atraktivnih poteza natjecatelj(ic)a te popratnih sadržaja, zabava će na obalama "zagrebačkog mora" u navedenom periodu biti zagarantirana.

Osim samog natjecanja, finalnog dana  će se održati i Persil trophy challenge-natjecanje u atraktivnim potezima.

Pozivaju se sve ekipe koje bi htjele sudjelovati na turniru, da svoju prijavnicu pošalju na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 25.4.2012.

Sudionike i gledatelje očekuju vrijedne nagrade, za koje su se pobrinuli naši vrijedni sponzori.

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb organizira turnir u rukometu na pijesku koji će se održati 28.04. - 01.05.2012. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je peta godina organizacije, te će kao i prošlih godina turnir biti organiziran u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama)  rođeni 1994. godine i kasnije.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolji pojedinci  turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Više informacijama o prijava naći ćete uskoro na stranici Prijave.

Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

U prostorijama kluba AKRP Zagreb večeras su izvučene skupine Persil Kupa 2012.

Medijski pokrovitelj 2012

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net