• jarunkup.jpg

U novopokrenutoj rukometnoj emisiji na najsportskijem radiju grada Zagreba, Radiju Ciboni, danas je gost emisije bio direktor turnira "Jarun 2011", gospodin Tomica Madjerčić. U svom današnjem intervjuu Tomica dotaknuo se ovogodišnjih planova, kako samog AKRP Zagreb, tako i reprezentacija te organizacije Europskog prvenstva u Umagu.

Naravno, bilo je i riječi o turniru koji će se odigrati od 29.04. - 1.05.2011. na Jarunu.

Snimku samog intervjua možete poslušati ovdje

ili ga preuzeti na svoje računalo.

Nakon same emisije, direktor turnira je stigao i popričati i o budućim medijskim aktivnostima te su dogovorena dva gostovanja u samoj emisiji kao i dodatni medijski prostor koji će se realizirati u okviru mogućnosti Radio Cibone. Unaprijed im zahvaljujemo na medijskom praćenju našeg sporta.

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb organizira turnir u rukometu na pijesku koji će se održati 29.04. - 1.05.2011. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je četvrta godina organizacije turnira, nakon uspješnih turnira na Bundeku i Jarunu. Na prošlogodišnjem turniru OVB Kup 2010, sudjelovalo je 16 seniorskih i 18 juniorskih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji te je u 3 dana odigrano 82 utakmice rukometa na pijesku.

Ovogodišnji turnir ponovo će biti organiziran u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama)  rođeni 1992. godine i kasnije.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolji pojedinci  turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Kotizacija za ovo natjecanje iznosi 250kn po ekipi za seniore i 100kn po ekipi za juniore.

Na stranici Prijave nalaze se sve informacije o načinu prijave.

Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Medijski pokrovitelji 2011

Clubbing partneri 2011

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net