• jarunkup.jpg

U medijskom pogledu je ovogodišnje izdanje OVB kupa postiglo značajan napredak u odnosu na prethodne godine. Dobra suradnja s medijskim pokroviteljima, ali i ostalim medijima, dovela je do toga da je turnir prepoznat od strane sedme sile kao nešto značajno i interesantno. Potvrda ove teze dolazi nam samom činjenicom upisivanja OVB Kup u bilo koju tražilicu. Također, popraćenost video signalom od strane većine TV kuća također je doživjela napredak. Stoga hvala svima koji su objavom informacija o našem turniru pripomogli da se vijest o rukometu na pijesku proširi.

Na pješčanim terenima  u sklopu Športsko-rekreacijskog centra Jarun odigran je OVB kup 2011, turnir u rukometu na pijesku u organizaciji dvostrukog europskog klupskog prvaka, Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb. U periodu od 29.4.-1.5. priliku za dokazivanjem i igranjem na pijesku imalo je 36 ekipa u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji u obje kategorije (muškoj/ženskoj). Preko 300 natjecatelja odigralo je ukupno 80-ak utakmica u fair play i prijateljskom ozračju. Po prvi put održano je natjecanje u najatraktivnijem potezu, pri kojemu su uočena zanimljiva rješenja i noviteti.

Svi rezultati utakmica nalaze se u izborniku Rezultati.

U nastavku možete pogledati i rezultate po kategorijama i grupama, kao i popis najboljih pojedinaca turnira.

 

 

 

Na poveznici Raspored objavljeni su rasporedi juniorskog i seniorskog dijela turnira.

Raspored također možete preuzeti u PDF formatu - po terenima, ili po grupama.

Organizacijski odbor OVB kupa drugu godinu zaredom priređuje player's party u Beach baru na Jarunu pokraj terena za rukomet na pijesku. Party će se održati u petak, 29.4.  s početkom u 22 sata. Uz svaku kupljenu pivu, medica ili borovička gratis. Vidimo se!!

U zagrebačkom klubu Shamballa večeras su nakon 21 sati izvučene skupine OVB Kupa 2011.

U srijedu, 27.4.2011. s početkom u 21.00 h u predvorju noćnog kluba Shamballa održat će se izvlačenje skupina za predstojeći turnir OVB Kup 2011. Molimo sve predstavnike ekipa te sve zainteresirane da prisustvuju navedenom događaju. Ovim putem obavještavaju se zainteresirane ekipe koje se još nisu prijavile da se prijave primaju do utroka (26.4.) do 24.00.

Na najboljem sportskom portalu osvanula je nagradna igra pjeskaške tematike. Tko se želi okušati, može to i napraviti na adresi: http://www.hrsport.net/vijesti/416655/ostali-sportovi/nagradna-igra-ovb-kup-2011

U emisiji Muskulfiber na 100.5, danas će gostovati član Org. Odbora OVB Kupa 2011, Igor Požeg, te predstavnica igračica AKRP Zagreb, gđica Tea Milić. Pričat će se naravno o rukometu na pijesku, te će usput biti i nagradna igra za slušatelje s najboljim znanjem iz predmeta RNP. Stoga, od 15.10 h naćulite svoje uši i hvatajte frekvenciju 100.5 (ili putem web-streaminga ), držite telefon u ruci, a prsti na rukama neka Vam budu u niskom startu. Zovite i možda baš Vi osvojite vrijedne Persil poklon pakete.

Ukoliko niste imali priliku poslušati uživo, navedeno gostovanje možete skinuti i poslušati OVDJE

Lopta u rukama, pijesak pod nogama, uzbuđeno navijanje s tribina – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Može, uz još više potpore i dulji osjećaj svježine. Od sada to jamči Fa suradnjom s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku OVB kup 2011 daruje 60 muških i 60 ženskih poklon paketa svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine.

Danas je u prostorijama Beach bara održana press konferencija povodom turnira u rukometu na pijesku OVB Kup 2011. Cijeli članak možete pročitati na stranicama našeg medijskog pokrovitelja- portalu MojZagreb.info

dok fotogaleriju same press konferencije možete pogledati OVDJE

Danas će se u  emisiji Sportska spika vrtiti najava nadolazećeg turnira OVB Kup 2011. Na snimanju najave bio je direktor turnira. Sportska spika započinje s emitiranjem u 20.30 na TV Plus pa preporučujemo svima da pogledaju emisiju.

Ispod na poveznici možete poslušati najavu turnira koja će se vrtiti  na Radio Studentu do samog početka turnira. Ovom prilikom mi pozivamo da slušate Radio Student na 100.5 MHz.

U periodu od 29.4-1.5.2011. na terenima za rukomet na pijesku pored Velikog jezera ŠRC Jarun odigrat će se OVB Kup 2011 - turnir u rukometu na pijesku, s kojim započinje nova sezona u ovom atraktivnom sportu.
Ovom prigodom pozivaju se svi zainteresirani predstavnici medija na uvodnu press konferenciju, kao i predstavljanje samog događaja, koje će se održati u četvrtak, 21.4.2011. s početkom u 18.00h u prostorijama Beach bara (lounge bar pored velikog jezera ŠRC Jarun - pored terena za rukomet na pijesku). Molimo sve da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj te time pridonesu popularizaciji rukometa na pijesku.
Srdačan pozdrav.

Iznimno veseli činjenica da se pojedini sponzori i partneri uključuju u suradnju i organizaciju natjecanja s našim klubom već dugi niz godina. Dogovor s vodećom svjetskom kompanijom McDonald's dokazuje da je prvosvibanjski turnir sve veća i veća sportska priča. S petogodišnjom suradnjom i pomoći McD's-a ponajviše će biti zadovoljni mlađi natjecatelji i natjecateljice, jer se partner pobrinuo i omogućio svima besplatne tople obroke, a isto tako i besplatno osvježenje tijekom napornih utakmica.

McDonald's - I'm lovin' it!

persil-logo-vektorBavite se rukometom? A k tome još i na pijesku? Volite uživati u cepelinima, piruetama, bacati se po pijesku, no ne volite se uprljati te potom prati dresove? Ništa zato, AKRP Zagreb ima savršeno rješenje za Vas - PERSIL. Naime, za potrebe turnira u rukometu na pijesku OVB kup 2011, dogovorena je suradnja putem koje je Persil osigurao poklon pakete za najbolje ekipe/pojedince u svim natjecateljskim kategorijama.

Persil - naša inspiracija ste Vi.

Danas će Tomica Madjerčić, direktor turnira OVB Kup 2011, gostovati u emisiji koja će započeti u 17.30 na Jabuka TV. Tako će Tomica imati priliku najaviti turnir u emisiji koju možete pratiti putem svojih TV prijemnika, ili putem interneta na njihovoj službenoj web stranici.

Kratka video najava predstojećeg nam, već tradicionalnog, turnira u izradi Krešimira Malbašića i Zvonimira Kneževića.

Vizualni identitet i komfor doprinosi ozbiljnosti i težnji prema boljem. Pa tako za razliku od prijašnjih, ove godine je dogovorena suradnja s tvrtkom Geo-ing d.o.o. vodećom tvrtkom u Hrvatskoj za montažna gledališta. Navedeni partner i organizator dogovorili su tehničko sponzorstvo u vidu montažnog gledališta, tako da će ovogodišnje izdanje, osim vrhunskog rukometa na pijesku omogućiti i vrhunski komfor. Ove godine gledatelji neće više trebati stajati. :)

Tvrtka Carlsberg d.o.o. i AKRP Zagreb ostvarili su sponzorsku suradnju na ovogodišnjem izdanju otvorenja sezone rukometa na pijesku na zagrebačkom Jarunu. Jedan od vodećih brendova u industriji piva, odlučio je podržati naš projekt i samim time podići ljestvicu još više. Inače, tvrtka Carlsberg d.o.o., zastupnik je sve popularnijeg piva Pan, a osim Pana zastupnik je i za Somersby, Cocktu i Tuborg. Sigurni smo da ovoga puta nećete ostati žedni, jer nas očekuje puno ljetnog osvježenja. Živjeli!!!

Već drugu godinu zaredom organizacijski odbor OVB Kupa odlučio je organizirati players party. Nakon mnoštva postavljenih pitanja vezana za players party, veliko nam je zadovoljstvo potvrditi informaciju da je ovogodišnja suradnja dogovorena sa noćnim klubom "Shamballa".

Četvrto izdanje  OVB Kupa, turnira u rukometu na pijesku, bit će ujedno i prvo sa sudjelovanjem međunarodnih ekipa. Naime, na turnir su se prijavile dvije ekipe iz Nizozemske, koje će na taj način turniru dati bitan predznak- Međunarodni turnir u rukometu na pijesku OVB Kup 2011. Ovim potezom će kolege iz Nizozemske doprinijeti još boljoj organizaciji samog turnira te pripomoći da turnir zasja punim sjajem. Muška i ženska ekipa Camelota iz Tilburga su inače rukometni entuzijasti koji svojim djelovanjem pokušavaju popularizirati ovaj sport u Nizozemskoj i šire. Opširniji intervju s njima možete pročitati OVDJE


Već drugu godinu zaredom tvrtka Alfa-Pod potpomaže održavanje i napredak rukometa na pijesku sponzoriranjem našeg turnira, koji će se održati za Praznik rada. Ovom prilikom zahvaljujemo tvrtci koja se bavi postavljanjem svih vrsta podnih podloga te je kao takva među vodećim tvrtkama u svojem području. Također se nadamo da će se uspješna suradnja nastaviti kroz dugi niz godina.

Tomica Madjerčić, direktor Turnira OVB Kup 2011 dogovorio je suradnju te medijsko pokroviteljstvo s još jednim renomiranim portalom - mojzagreb.info.

Uprava Radio Studenta, na čelu s Glavnim urednikom Radija, gospodinom Ivanom Vlašićem dogovorila je suradnju s Organizacijskim odborom turnira...

Kako se bliži termin turnira, tako se „ubacuje u petu“  i s pripremama  za OVB kup. U tu svrhu, predstavljen je vizualni identitet turnira, djelo gdina Maria Močilca, koji se dosad višestruko iskazao svojim kreacijama. Ovim putem mu Org. odbor turnira najsrdačnije zahvaljuje na potrošenom vremenu i strpljenju pri izradi ovog  postera.


Drugu godinu zaredom je tvrtka OVB allfinanz odlučila  stati iza našeg projekta, organizacije turnira u rukometu na pijesku, pa će tako i ovaj puta, u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju, turnir nositi ime OVB kup 2011.

S današnjim danom nastavljena/obnovljena je iznimno uspješna suradnja Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb s najboljim sportskim portalom u Hrvatskoj - Sportnetom. Između ostalog dogovoreno je da će Sportnet medijski popratiti Turnir za praznik rada, kao i Zagrebačku ligu, koja će započeti 7.5.2011., vikend nakon Turnira. Na taj način osigurana je kvalitetna online promidžba ovih pjeskaških događanja.

Obzirom da se ove godine u Umagu odigrava europsko prvenstvo u juniorskoj konkurenciji, Hrvatska će, kao domaćin, po prvi puta imati predstavnike u juniorskoj konkurenciji. Navedeno natjecanje za juniorke/juniore (1992 i mlađi) trebalo se odigrati još prošle godine u bugarskoj Albeni, no uslijed financijskog kraha prvenstvo je neodigrano. Kako bi se kompenzirala "šteta" prošlogodišnjoj generaciji koja nije odigrala prvenstvo, a pripremali su se za navedeno natjecanje, EHF je odlučio da ove godine nastupaju igrači koji su mogli igrati i prošle.

Obzirom da će naš turnir biti jedan od rijetkih s juniorskom konkurencijom, prilagodili smo se EHF-ovim godištima te će u juniorskom dijelu moći nastupati igračice i igrači rođeni 1992 i kasnije. Nadamo se da ćemo ovom preinakom (prvotno je juniorski turnir trebao biti za igrače rođene 1993 i mlađe) pružiti prigodu juniorkama i juniorima da pokažu što znaju te da se u svojoj konkurenciji izbore za mjesto u hrvatskoj selekciji.

U novopokrenutoj rukometnoj emisiji na najsportskijem radiju grada Zagreba, Radiju Ciboni, danas je gost emisije bio direktor turnira "Jarun 2011", gospodin Tomica Madjerčić. U svom današnjem intervjuu Tomica dotaknuo se ovogodišnjih planova, kako samog AKRP Zagreb, tako i reprezentacija te organizacije Europskog prvenstva u Umagu.

Naravno, bilo je i riječi o turniru koji će se odigrati od 29.04. - 1.05.2011. na Jarunu.

Snimku samog intervjua možete poslušati ovdje

ili ga preuzeti na svoje računalo.

Nakon same emisije, direktor turnira je stigao i popričati i o budućim medijskim aktivnostima te su dogovorena dva gostovanja u samoj emisiji kao i dodatni medijski prostor koji će se realizirati u okviru mogućnosti Radio Cibone. Unaprijed im zahvaljujemo na medijskom praćenju našeg sporta.

Medijski pokrovitelji 2011

Clubbing partneri 2011

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net