• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Proteklog vikenda odigrane su utakmice zagreba?ke lige na kojoj su na?e ekipe zabilje?ile i prve poraze.

Naravno,osim djevojaka,koje su svoju utakmicu odigrale protiv ekipe iz Velike Gorice,i koju su u shoot-outu uspjele pobjediti (iako su Vg djevojke odigrale jako dobru utakmicu).
Nakon cura igrao se međusobni derbi između PMF-a i Time outa koji je završio rezultatom 2:0 za PMF.No,treba napomenuti da je isto tako moglo završiti i obrnutim rezultatom da je kolegi Požegu suđen gol u zadnjoj sekundi što je ocjenjeno prijestupom. No, pripremne su tekme pa i nije toliko bitno.

Nakon toga je PMF odigrao s Let cepelinom i na bizaran način izgubio u raspucavanju što je ujedno i prvi poraz ekipe u ovom natjecanju..Do kraja dana odigrane su još tekme sa Simsonima (PMF-dobiveno 2:0) i s Baywatchem (Time out-dobiveno 2:0).
Zadnji krug igra se za dva tjedna.Neke rezultate možete vidjeti OVDJE,a ostale ćemo vremenom nadopuniti.

Još malo novih vijesti-Jučer je održan trening s klincima iz osnovne i srednje škole i odaziv je bio iznimno dobar.30-ak djece došlo je naučiti osnove rukometa na pijesku što je samo pokazatelj da interes postoji i nadam se da će se tako nastaviti i u budućnosti.Stoga želim zahvaliti svim igračicama i igračima koji su poslije utakmica ostali i pokazali klincima osnovne poteze.Romi,Požo,Ljigi,Vrno (koji je usput postao novi član Kluba),Matej,Zoki,Fićo- velika hvala.Nadam se da ćete i u budućnosti htjeti i moći baviti se podmlatkom .

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net