• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Nešto manje od mjesec dana poznata je većina pojedinosti vezana uz najveći turnir klupskog rukometa na pijesku-Masters.

Kako je većini čitatelja ove stranice poznato, radi se o završnom turniru za prošlu godinu, na kojem će se 8 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji pokušati okititi naslovom europskog klupskog prvaka u rukometu na pijesku za 2007 godinu.

U društvu najboljih europskih ekipa ove godine će boje Hrvatske predstavljati naš klub u muškoj konkurenciji, rame uz rame s ekipama Leto2002-Srbija (dvostruki europski prvaci), Hummel Barbate-Španjolska (prošlogodišnji prvaci), Beach boys Koln (ponajbolja njemačka ekipa u rukometu na pijesku s izrazito dobrim pojedincima-reprezentativcima Njemačke), Azuteam-Španjolska (druga ekipa po skupljenim bodovima u prošloj godini), Arsenal de Canellas-Portugal te Axa Beach stars Budapest (europski prvaci prije dvije godine). Uz sve nabrojane ekipe jedina nepoznanica je ekipa koja je dobila pozivnicu organizatora. Skupine su, kao i raspored odigravanja utakmica poznati.

Sam organizator, a to potvrđuju i izvori iz EHF-a, je obznanio da će se 6-8.6 u Valenciji zbiti pravi spektakl u trećem španjolskom gradu po veličini.
Tako je najavljen prijenos finala na zasad još nepoznatoj TV kući, dok će se prilozi polufinalnih utakmica moći vidjeti na tri TV postaje. Također je najavljeno i praćenje putem interneta, a adresu na kojoj će se moći pratiti prvenstvo objavit ćemo naknadno.
Nadamo se da će sam turnir proteći u športskom ozračju te da će sam događaj uvelike dokazati i pokazati kako je rukometu na pijesku mjesto na velikoj sceni među olimpijskim športovima.

Grupa A Grupa B
Balomano Playa Barbate (defending Champion) ESP Azuteam ESP 2
Beach Boys Köln GER Detono Zagreb PMF (BHC PMF) CRO 5
Arsenal de Canelas – www.media1881.com POR AXA Beach Stars Budapest BHC HUN 11
Grupo Vidal ESP LETO2002 SRB no ranking
Grupa A Grupa B
Flying Kangaroos (def. Champion) GER 9 Team G-Sola ESP 1
WBHC Kontesa Nera CRO 3 Malaga Costa del Sol ESP 2
Playadettes Luzern SUI 4 Bumblebee Wildeshausen GER 5
VIC ESP wild card Euronics Nagyatad HUN 18

Još par zanimljivosti vezanih za organizaciju ovog prestižnog klupskog natjecanja. Organizator ovogodišnjeg Mastersa su dvojica starijih rukometnih igrača (Juan Alemany i Vicente Barberá) koji su se uz pomoć organizatora jednog od najpoznatijih turnira u Španjolskoj (Suances cup) odlučili na realizaciju ovog natjecanja.

S obzirom da će Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb (PMF) sudjelovati na Mastersu, cilj je što spremniji dočekati samo putovanje u Španjolsku. Iz navedenog razloga će muška i ženska ekipa ovog vikenda prisustvovati i odigrati turnir u njemačkom gradiću Altenheimu,općina Neuried te tako imati priliku se donekle uigrati prije puta u Valenciu.

Iskreno se nadamo da će turnir proći u najboljem redu te da ćemo u najboljem svjetlu predstavljati naš klub i grad na spomenutom natjecanju.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net