croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

zagreb logoOvaj put za vas imamo nešto posebno! Zamolili smo našeg dugogodišnjeg prijatelja Antonia D'Ovidia koji igra za talijansku ekipu CUS Cassino Gaeta da bude vaš turistički vodič na 5 minuta. U daljnjem tekstu možete naći mnoštvo informacija o tome gdje otići nakon utakmica, gdje dobro pojesti i gdje se zabaviti u Zagrebu (i okolici). Garantiramo da će vas Zagreb impresionirati:

Kao redoviti sudionik Jarun kupa, što bi ste preporučili drugim ekipama da pogledaju u Zagrebu (ili općenito u Hrvatskoj), koju hranu i pića da probaju itd.?

U Zagrebu obavezno morate otići na glavni trg – Trg bana Josipa Jelačića, vidjet će te veeeelikog konja tamo. Uvijek je puno ljudi; puno zgodnih hrvatskih cura (dečke ne bih komentirao :-) ), ljudi će vam pomoći sa svim informacijama koje vam trebaju i uputit će vas na mjesta gdje možete pojesti dobru hranu za male novce ili u trgovinu gdje možete kupiti kvalitetno i ukusno meso.

Zagreb je lijep, ali ako želite mir i opušteniju atmosferu preporučam otići na Gornji grad. Tkalčićeva ulica je ˝živa˝ ulica, šetnica, sa puno mjesta za sjesti, popiti piće ili pojesti. Također u tom dijelu grada je Ilica, najdulja ulica, sa širokim izborom trgovina, barova, pubova i restorana. Još jedno lijepo mjesto za vidjeti je trg Petra Preradovića, među Zagrepčanima zvan Cvjetni trg – poznat po zabavnim izvedbama uličnih umjetnika i cvjetnoj tržnici. Najpoznatija tržnica je Dolac, prepuna svježeg voća i povrća.

Ako imate vremena, nedaleko od Zagreba je nacionalni park Plitvička jezera koji obavezno morate posjetiti. Od ostalih hrvatskih gradova za opuštanje najviše volim Dubrovnik.

U vezi pića, najbolje je Ožujsko pivo. Samo što ga ima u različitim voćnim okusima pa pripazite koje naručujete :-)

Za noćne provode ima dosta izbora i moj omiljeni klub je Opera. Ali na organiziranom players partyu će te se također super zabaviti :-) Uvijek sam se dobro provodio slušajući hrvatsku glazbu iako apsolutno ništa ne razumijem :-D

Kad pričamo o samom turniru, što bi ste rekli drugim ekipama – koja su tvoja opažanja svih ovih godina i na što bi se ostale ekipe trebale pripremiti?

O turniru imam samo riječi pohvale. Odličan je i svake godine sve bolji i bolji, sa sve više ekipa iz sve više različitih zemalja.

Lokacija je savršena – tri su terena sa dosta barova okolo, jezero, otvoreni besplatni tuševi, restorani, čak je i šoping centar u blizini. I ako hoćete možete samo ležati na travi i osjećati se kao da ste u parku u Londonu.

Atmosfera je uvijek odlična, organizacija je odlična i svi su spremni pomoći kad god zatreba – ništa vam neće nedostajati. Svima želim lijepo vrijeme, ali iako i kad je kiša atmosfera je dobra jer su organizatori strastveni i nikad ne odustaju.

Zapravo, što čekate? Zar ne želite igrati na terenima na kojima se igralo i europsko prvenstvo?

Antonio

JarunCup Results

Media partner 2018

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net