croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

Kontesa Nera logoDošlo je vrijeme da prestavimo hrvatsku ekipu! Na Jarun kup stiže nam značajan broj domačih ekipa, a meću njima i WBHC Kontesa Nera koja će ove godine započeti našem turnirom 2018 sezonu - tko zna, možda još bolju nego 2017 :) O ciljevima za nadolazeču sezonu te dosadašnjim uspjesima ragovarali smo s voditeljicom ekipe - Sanjom Horvat.

Za početak, recite nam par riječi o svom klubu - povijesti, broju igračica, je li igrate zajedno samo na pijesku ili isto i u dvorani?

Klub je osnovan 2004. godine i od tad sa više ili ponekad manje uspjeha sudjelujemo na prvenstvima RH, inozemnim turnirima a i Mastersima, ali u sve to smo ugradili veliko srce i ljubav. Imamo 15 igračica i igramo zajedno samo na pijesku. Dvoranski rukomet igraju cure u više klubova.

Prošla je godina bila za vas jako uspješna - osvojile ste prvenstvo Hrvatske te ste sudjelovale na EBT Masters. Kako vi biste sažele 2017 sezonu?

Uz sudjelovanje na Mastersu i osvojeno 7. mjesto, te osvojeno PH, sudjelovali smo i na inozemnim turnirima gdje smo postigli zavidne rezultate te stoga možemo reći da nam je 2017. godina bila iznimno uspješna.

Kakve cijleve si stavljate u 2018. godini?

Cilj nam je ponoviti, a uz sportsko znanje i sreću, poboljšati uspjehe iz 2017. godine.Kontesa Nera

JarunCup Results

Media partner 2018

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net