croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

caipirahnas logoDo sada smo predstavili nekoliko ekipa koje su već bile u Zagrebu, a ovaj put imamo ekipu koja se prvi put pridružuje našoj jarunskoj obitelji – želimo toplu dobrodošlicu CAIPIranhas iz Njemačke koje će sudjelovati u ženskoj seniorskoj konkurenciji. U nastavku pročitajte zašto im je trebalo toliko dugo da se prijave na Jarun kup i kako voditeljica njihove ekipe - Elisabeth Sumperl, objašnjava ime ekipe:

Možda ovo nije najbolje pitanje za postaviti dami, pa vas molimo da se ne uvrijedite :-) Željeli bi smo znati koliko godina ima... vaš klub i gdje ste bile svih ovih godina? :-) Drugim riječima, zanima nas kratka povijest vašeg kluba.

Naša ekipa je osnovana 2004. godine u njemačkom gradu Erlangenu. Većina djevojaka igrala je zajedno dvoranski rukomet za ekipu Erlangena. Tijekom godina, igračice su prešle u druge klubove diljem Njemačke, ali svake godine se sastajemo kako bi smo zajedno igrale rukomet na pijesku. Usput su nam se priključile i nove igračice, ali kostur ekipe je ostao isti. Naš najveći uspjeh je sudjelovanje na EBT finalu 2016. godine i ostvarile smo to ponovno ove godine!

Vjerojatno ste već mnogo puta čule pitanje – zašto CAIPIranhas? Što se krije iza tog imena?

Ime je kombinacija riječi Caipirinha, svima poznatog koktela i Pirana, vrste ribe. Ime je odabrano u samim počecima kluba tako da se ne sjećam zašto smo ga odabrale :-)

Koji je glavni razlog zbog kojeg sudjelujete na Jarun kupu?

Jarun kup je jedan od najjačih europskih EBT turnira i oduvijek smo željele sudjelovati. Ali kako je većina naših igračica igrala dvoranski rukomet u višim ligama, nikad nismo bile u mogućnosti. Međutim, sada je većina igračica slobodna pa imamo vremena ići na koji god turnir poželimo. Također, Jarun kup je odlična prilika da se pripremimo za EBT Masters finale i njemačko prvenstvo.caipirahnas

JarunCup Results

Media partner 2018

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net