• jarunkup.jpg

"Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2015. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta", rekao je Matko Vutmej, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2015.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje tvrtki MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Jarun kupa biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.

Poveznicu nu kojoj će se moći pratiti završnica možete pronaći OVDJE

Sponzori 2015

Clubbing partner 2015

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net