• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U nedjelju, 11.5. su se sastali akademski građani grada Zagreba i zaigrali završnicu prvenstva rukometa na pijesku. Kao i uvijek bilo je poznatih ekipa i poznatih lica, igralo se ozbiljno u sportskom duhu i sa željom da se pokaže atraktivnost ovog sporta.

U ženskoj konkurenciji bilo je 5 ekipa (EF, FF, KF, PF, PMF). Treće mjesto osvojile su djevojke s kineziološkog fakulteta, drugo mjesto djevojke s prava, a prvo mjesto, osvojeno bez izgubljene utakmice, djevojke s PMF-a. Tako su pjeskašice s PMF-a obranile naslov prošlogodišnjeg prvenstva. Da malo spomenemo i neke igračice koje su danas sudjelovale. Za ekonomiju igrale su, između ostalih, Krpina i Babun. Vidi se da su dvije spomenute igračice uigrane, ne znam samo di su stekle tu uigranost, ali bit će vremena da ih pitam. Zaigrale su za Pravni fakultet isto tako neke djevojke, naravno između ostalih, koje vrijedi spomenut kao npr. Gospodičnu Radić na golu koja je mnogim ekipama zadavala problema i njezine suigračice Ana i Martina koje su radile vrlo dobre piruete, vidi se da su i one to negdje vježbale ?. Sve u svemu sport postaje sve popularniji na sveučilišnoj razini. A da- bio bi red da se spomenu i osvajačice i braniteljice naslova, pjeskašice s PMF-a. Mislim da bi mi sad trebala po jedna stranica za svaku igračicu, a to bi bilo presrcedrapateljski, a to ne želimo pa ću samo spomenuti izvrsnu vratarku Anu Vranešić koja je sa svojim izvrsnim obranama upotpunila cijeli tim, a da ne spominjem uvijek odlične obrane na shoot out-u. Naši pivoti Danka napad, Romi obrana koje je funkcioniralo vrhunski, Tea koja uvijek igra s ogromnim smiješkom i trudom, Tina J. na drugoj strani u napadu je punila mrežu, Diana na markeru, bila je pravi koordinator, bez obzira na bolove koje je trpila uspjela je doć i odigrati i tu se vidi spremnost i cjelokupnost tima, Tina D. koja je došla na drugu tekmu i vikala da hoće i ona igrati. Te Xena na centralnom u obrani, u petak na markeru Ivana Pozojević. Sve u svemu bilo je sunčano, Jarun je bio krcat i Romana je ponijela dekicu ?.

U muškoj konkurenciji bilo je nešto više ekipa, pa samim time i više utakmica i momaka. Treće mjesto osvojila je ekipa FSB-a, drugo mjesto ekipa s kineziološkog fakulteta, a prvo mjesto kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji- PMF.

Spomenimo FSB-ovca Jurića koji je uvelike pomogao svom timu u osvajanju brončane medalje. U redovima prava spomenimo Vrnogu i Malbašića na pivotu i markeru, ono po potrebi. Dečki s Pravnog fakulteta zauzeli su četvrto mjesto. Ekipa PMF-a ove godine poboljšala je rezultat prema prošlogodišnjem osvojenom drugom mjestu. Određeni napredak se vidi. Pa spomenimo igrače koji su se u nedjelju našli u pobjedničkom timu i svojom zajedničkom suradnjom nastavili niz od petka i subote. To su: Kiki, Maras, Žac, Đomla, Armin, Prela,Keno i Luka uz vodstvo nezamjenjivog Šefa, „el presidentea“ Glavočića

Autor teksta:Lucija Kelava

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net