• slider01.jpg
  • slider02.jpg

zalaegerszeg
Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovao je proteklog vikenda na turniru u mađarskom Zalaegerszegu, gdje se u organizaciji kluba rukometa na pijesku AXA beach stars Budapest (aktualni europski prvaci), rušio Guinnessov rekord u trajanju jednog turnira rukometa na pijesku. Nakon 28-satnog neprekidnog trajanja turnira moglo se ustanoviti da je rekord postavljen te da su ekipe Detono Zagreba postigle jako dobar rezultat.

U jeku priprema za posljednji EBT turnir sezone kojeg će ekipe Detono Zagreb PMF - a "odraditi" na službenu klupsku e - poštu nam je stigao i raspored odigravanja samog turnira. Naime, Klub rukometa na pijesku Axa Beach Stars iz Budimpešte organizira turnir kojim namjeravaju ući u Guinessovu knjigu rekorda po trajanju turnira u rukometu na pijesku. Plan je premašiti 24 sata UZASTOPNOG IGRANJA što je hvale vrijedan potez i u svakom slučaju ga treba podržati. Tu ideju su prepoznale i druge hrvatske ekipe pa se može reći da će i hrvatski klubovi imati velikog obola u samom rušenju rekorda. Od muških klubova tu su White boys, Dugi Rat, te dvije ekipe Detono Zagreb PMF - a, dok će u ženskoj konkurenciji Hrvatsku predstavljati ekipa Detono Zagreb PMF - a.


Proteklog vikenda odigran je i posljednji u nizu turnira u rukometu na pijesku koji je bio u sustavu prvenstva Hrvatske. Sve naše prijavljene ekipe ostvarile su izniman uspjeh na ovogodišnjem turniru, tako da se može slobodno konstatirati da je ovo dosad najuspješniji turnir u povijesti kluba.

Ovog se vikenda na Pagu igra posljednji u nizu hrvatskih EBT turnira, koji će svakako biti vrlo zanimljiv jer će se na njemu odlučivati o konačnom poretku u Prvenstvu Hrvatske.

Turnir počinje u petak, 18.7, i kroz dva dana, točnije u večernjim satima nedjelje imat ćemo i nove prvake Hrvatske.

Cadiz 2008Pretposljednjeg dana Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku selekcije Hrvatske ostvarile su izniman rezultat. Naime, Hrvatska će imati predstavnika u oba finala koja su na rasporedu sutra popodne.
Povijesnom uspjehu hrvatske reprezentacije prethodilo je osvajanje prvog mjesta u grupama što je donijelo nominalno lakše suparnike u polufinalu. Djevojke su igrale s Italijom dok su dečki za prolazak u finale morali proći reprezentaciju Egipta.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net