• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Nakon uspješnog vikenda provedenog u Bačkoj Palanci, ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb nastavile su pjeskašku karavanu putovanjem i sudjelovanjem na najjačem ovogodišnjem turniru rukometa na pijesku, koji se održava u Nizozemskoj. Camelot beach handball tournament godinama već glasi kao jedan od najjačih turnira gdje se skupljaju najkvalitetnije europske ekipe. Tako se ove godine za naslov bori 20 muških te 16 ženskih ekipa, podijeljenih u 4 grupe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Proteklog vikenda su članovi Akademskog kluba rukometa na pijesku sudjelovali na otvorenom prvenstvu u rukometu na pijesku, održanom u Bačkoj Palanci.

Palanačka Gradska plaža na obali Dunava bila je mjesto gdje je u muškoj konkurenciji snage odmjerilo ukupno devet ekipa. Da Hrvatska ima predstavnike i na ovom turniru pobrinule su se zagrebačke ekipe Let cepelin Toma-Softa, Chemo-profila Zagreb te AKRP Zagreb te predstavnici hrvatskog juga, legendarni kaštelanski White boysi.

Proteklog vikenda odigran je drugi turnir u sustavu prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku pri čemu su ekipe Detono Zagreba u muškoj te BHC Dubrave u ženskoj konkurenciji došle do naslova najboljih na ovogodišnjem Zagreb openu.

Trinaesto prvenstvo Hrvatske u rukometu na pijesku započelo je s turnirom u Ivanić gradu. Na športsko rekreativnom centru izletišta Petek organizirana je tako prva od tri etape ovogodišnjeg izdanja Prvenstva Hrvatske. Ekipe Kluba rukometa na pijesku Dubrava u ženskoj te Detono Zagreba u muškoj pobjednici su Ivanić opena 2015.

Igrači Detono Zagreba potvrdili su primat i trenutnu dominaciju na najjačem klupskom natjecanju Starog kontinenta održanom u mađarskom Budaorsu, osvojivši svoj šesti naslov europskog prvaka.

Detonatori  su u polufinalnoj utakmici snage odmjerili s ruskom ekipom SKKM Ekaterinodar te su nakon raspucavanja izborili prolazak u finale. Prvi set otišao je minimalnim rezultatom na stranu Rusa, dok su drugi set osvojili igrači zagrebačke ekipe. U raspucavanju se ključnim pokazao promašaj Kalashnikova, čime su se Detonatori plasirali u svoje sedmo uzastopno finale.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net